ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDit zijn de eerste beelden van het Volkswagen I...

Dit zijn de eerste beelden van het Volkswagen ID.2 interieur

27-12-2023
Dit zijn de eerste beelden van het Volkswagen ID.2 interieur

De komende jaren komen er naar verwachting een aanzienlijk aantal compacte en betaalbare elektrische modellen op de markt. Een van de EV’s waar het meest naar uitgekeken wordt is de Volkswagen ID 2all, een concept model dat later waarschijnlijk door het leven zal gaan als Volkswagen ID.2. Het merk heeft nu de eerste beelden van het interieur van deze compacte EV gepubliceerd waarop alle details te zien zijn. We zien een dashboard wat zowel over digitale schermen, maar ook over opvallend veel traditionele knoppen beschikt.

De fysieke knoppen zijn terug bij Volkswagen

Aan het exterieur van de Volkswagen ID 2all was al te zien dat Volkswagen deels afstapt van het futuristische uiterlijk van de ID.3 en ID.4. De compacte ID.2 heeft een ontwerp dat veel weg heeft van de huidige Polo en Golf. Deze meer traditionele aanpak zien we ook terug in het interieur. Het dashboard is voorzien van een 11 inch centraal touchscreen en een 12 inch digitaal instrumentarium. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de ID.3 beschikt de ID.2 ook over fysieke knoppen voor veel functies. Zo zien we knoppen voor de ventilatie, achterruitverwarming en zelfs een grote ronde menuknop om door de menu’s te bladeren.

Volkswagen ID 2all dashboard

Terug naar het Kever en Golf tijdperk

Volkswagen heeft ook nog iets speciaals bedacht om terug te kijken op het rijke verleden van het merk. Met de ronde draaiknop kunt u kiezen om terug te gaan naar het Kever tijdperk met Classic Mode, of naar het Golf tijdperk met Vintage Mode. Hierbij veranderd het digitale instrumentarium in de klassieke analoge meters van zowel de Golf als de Kever. Als laatste laat de ontwerper de kofferbak zien van de ID 2all en ook hier schuilt een verrassing. De bagageruimte is namelijk voorzien van een dubbele bodem. Hierdoor kan de laadruimte volledig vlak worden gemaakt, terwijl daaronder nog allerlei spullen opgeborgen kunnen worden. Hoeveel er precies in past is nog niet bekend.

Volkswagen ID 2all bagageruimte

Volkswagen ID.2 wordt in 2025 verwacht

De productieversie van de Volkswagen ID 2all moet in 2025 op de markt komen, met een vanafprijs onder de 25.000 euro. De actieradius ligt naar verwachting op maximaal 450 kilometer. Dit zijn indrukwekkende cijfers en ook het interieur ziet er veelbelovend uit. Zodra er meer bekend is over de Volkswagen ID.2 leest u dat natuurlijk bij ActivLease. In de tussentijd kunt u een kijkje nemen naar ons aanbod van Volkswagen modellen voor zakelijke lease. Zo kunt u bij ons een vrijblijvende lease aanbieding aanvragen voor de nieuwe elektrische ID.7 of de Passat Variant als plug-in hybride.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit zijn de eerste beelden van het Volkswagen I...