ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

DS 3 Crossback E-Tense is eigenzinnig en volledig elektrisch

28-03-2019

DS 3 Crossback E-Tense is eigenzinnig en volledig elektrisch

Later dit jaar introduceert het Franse DS zijn allereerste elektrische auto, de DS 3 Crossback E-Tense. Met een hogere zitpositie, ruime actieradius en een betaalbare vanafprijs heeft deze EV alles in huis wat leaserijders graag zien. Maar hoe gaat hij zich onderscheiden op de snel groeiende markt voor elektrische auto’s? Eigenzinnige looks en een premium interieur lijken het antwoord. ActivLease is onder de indruk en legt uit waarom u de DS 3 Crossback E-Tense in de gaten moet houden.

Fraai en eigenzinnig

In het overvolle segment van crossovers heeft een nieuw model iets speciaals nodig om op te vallen. DS heeft zijn designers de opdracht gegeven om een eigenzinnige auto te ontwerpen. En dat is goed gelukt. De DS 3 Crossback E-Tense springt eruit met zijn grote grille, stijlvolle lichtmetalen velgen en een haaienvin-achtige B-stijl. Maar de binnenkant is pas echt bijzonder. Wie achter het stuur plaatsneemt gaat op een soort ontdekkingstocht van details. Overal zijn fraaie knoppen en hoogwaardige materialen te vinden. Ook zijn de diamantvormen van DS op verschillende manieren in het interieur verwerkt; van de stoelbekleding en het dashboard tot in de luchtroosters en het head-up display.

DS 3 Crossback E-Tense

300 km actieradius

De DS 3 Crossback E-Tense heeft natuurlijk meer te bieden dan onderscheidende looks. DS gebruikt hetzelfde onderstel als de Peugeot e-208 en Opel e-Corsa. Dat biedt plaats aan een 50 kWh accu waarmee de elektrische auto een zeer praktische 300 km actieradius haalt. Ondanks de hogere zitpositie en het gewicht heeft de E-Tense een vlotte en comfortabele wegligging. ZERauto heeft al met de EV gereden en kon daarbij drie verschillende rijmodi activeren, voor meer vermogen of juist zuiniger verbruik. Ook kan de bestuurder kiezen om extra sterk af te remmen op de elektromotor om extra energie te regenereren.

Levering begin 2020

Levering van de DS 3 Crossback E-Tense staat gepland voor begin 2020. Daarmee belandt hij in een nek-aan-nekrace met concurrenten zoals de Volkswagen ID en Peugeot e-208. Het is nog niet bekend wat de auto in Nederland gaat kosten, maar de vanafprijs wordt geschat op 39.000 euro. De duurste versie blijft naar verwachting onder de 50.000 euro, zodat u optimaal kunt profiteren van de lage vier procent bijtelling als u de DS 3 Crossback E-Tense gaat leasen.

DS 3 Crossback E-Tense

DS3 Crossback E-Tense leasen met vier procent bijtelling bij ActivLease

Het is nog heel even wachten op de DS 3 Crossback E-Tense, maar u kunt de elektrische auto al reserveren bij ActivLease! U ontvangt dan meteen een bericht zodra u hem kunt bestellen. Ook de DS 7 Crossback is bij ons beschikbaar en komt later dit jaar in een plug-in hybride variant op de markt. ActivLease is specialist in leaseoplossingen voor elektrische auto’s. Ons volledige emissievrije aanbod is online te bekijken.

Bron: ZERauto.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDS 3 Crossback E-Tense is eigenzinnig en volled...