ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Eerste commerciële elektrische Volvo truck, Vol...

Eerste commerciële elektrische Volvo truck, Volvo FL Electric, klaar in 2019

19-04-2018

Eerste commerciële elektrische Volvo truck, Volvo FL Electric, klaar in 2019

De Volvo truckdivisie gaat de stap zetten richting een elektrische omslag. Naast personenauto’s zijn de Zweden ook een grote speler in vrachtvervoer en hun jarenlange expertise heeft thans hun eerste commerciële elektrische vrachtwagen in zicht gebracht. De Volvo FL Electric geheten, wordt klaargemaakt voor productie. De elektrische truck is bedoeld voor vervoer in de stad, in het bijzonder distributie en afvalverwerking. Volvo plant de productie gereed te hebben in 2019. Vrachtvervoer wordt een uiterst belangrijke markt voor producenten van elektrische auto’s, naast personenvervoer, dat u in 2018 kan leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent. Bekijk de elektrische autovoorraad van ActivLease en vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers.

Elektrische vrachtwagens

Verscheidene grote spelers richten hun pijlen op vrachtvervoer naast Volvo. Daimler en Tesla hebben reeds elektrische vrachtwagens aangekondigd, om er zo een paar te noemen. De Volvo FL Electric heeft een goede slagingskans, puur vanwege de naam die voor betrouwbaarheid staat onder truckrijders. Daarnaast heeft Volvo ervaring met de integratie van elektrisch vervoer maken in een stedelijke omgeving, ter bestrijding van de groeiende luchtvervuiling door uitlaatgassen. Sinds 2010 hebben de Zweden reeds vierduizend elektrische bussen geleverd voor stadsvervoer.

Volvo FL Electric

Volvo FL Electric bereik is 300 kilometer

De elektrische vrachtauto weegt meer dan 16 ton en wordt geproduceerd met verscheidene batterijopties, beginnende bij honderd kilowattuur en eindigend bij een maximum van driehonderd kilowattuur. Het elektrische bereik van de Volvo FL Electric komt daarmee op circa driehonderd kilometer. Op zijn top heeft de Volvo vrachtwagen een vermogen van 248 pk en een koppel van 313 Nm. Opladen op wisselstroom gaat om en nabij tien uur duren. Twee uur als u snelladen prefereert.

Volvo FL Electric

Elektrisch leasen met actietarieven en vriendelijke bijtelling

ActivLease is uw leaseintermediair met een specialisatie in elektrisch leasen. Wij geloven in de elektrische omslag en zien het aantal leaseoffertes voor elektrische auto’s groeien in Nederland. De tijd dat elektrisch vrachtvervoer en personenvervoer standaard worden, komt eraan. Maar voor nu kan u een elektrische auto leasen in Nederland en profiteren van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Bekijk de elektrische auto voorraad van ActivLease en vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers. Wij hebben ook elektrische auto lease acties zoals voor de Hyundai Kona Electric en de BMW i3s. Ook deze modellen kan u leasen met de vriendelijke bijtelling in 2018.

Relevante artikelen

Volvo XC40 vanaf nu te leasen met meer vermogen en luxe

03-01-2019 | De Volvo XC40 doet het boven verwachting goed. Met 80.000 orders heeft de stads-SU...

Lees verder

Veelbelovende elektrische auto's voor 2018/2019 [UPDATE]

16-07-2018 | Automobilisten gaan een aantal spannende jaren tegemoet! Dankzij de ontwikkeling v...

Lees verder

Volvo XC40 'overtreft alle verwachtingen', Volvo breidt productie uit

11-07-2018 | De Volvo XC40 is de nieuwste SUV van Volvo en tevens één van de populairste leasea...

Lees verder

Nieuwe Volvo S60 ziet het levenslicht, krijgt twee plug-in hybride versies

22-06-2018 | Na de nieuwe V60 heeft Volvo nu ook de nieuwe generatie S60 officieel gepresenteer...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.