ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogEind 2017 te leasen: zevenzits Volkswagen Tigua...

Eind 2017 te leasen: zevenzits Volkswagen Tiguan Allspace SUV

22-05-2017
Eind 2017 te leasen: zevenzits Volkswagen Tiguan Allspace SUV

Volkswagen introduceerde vorig jaar de tweede generatie van de succesvolle Tiguan SUV, waarbij een aantal sterke motoren aan het leaseassortiment werd toegevoegd. Voor 2017 heeft men niet zomaar een mooie update in petto maar een geheel nieuwe versie: de Tiguan Allspace. Dit is een groter en langer model met zeven zitplaatsen, veel bagageruimte en innovatieve techniek. De Allspace is later dit jaar al te leasen bij ActivLease. U kunt natuurlijk ook een leaseofferte aanvragen voor de reguliere Tiguan. Onze leaseprofessionals informeren u graag over alle leasemogelijkheden.

Zeven zitplaatsen of 1920 liter bagage

De naam van de nieuwe Volkswagen SUV onthult meteen zijn grote kracht: in de nieuwe Tiguan Allspace is ruimtegebrek nooit meer aan de orde. De auto heeft een lengte van 4,7 meter, ruim 21 centimeter meer dan het huidige model. Qua formaat denken we dan meteen aan de populaire Skoda Kodiaq. Het rek- en strekwerk van de Duitse fabrikant levert leaserijders 145 liter extra bagageruimte op en een totale laadcapaciteit van 760 tot 1920 liter. Voor grote gezinnen is de inklapbare derde zitrij een heel aantrekkelijke optie. De Allspace heeft in dat geval 1775 liter laadvolume en zitplaatsen voor wel zeven personen.

Standaard meer luxe

De Allspace is niet alleen groter en ruimer dan de gewone Tiguan, hij krijgt van Volkswagen ook een rijke uitrusting. Zelfs het instapmodel Trendline heeft standaard meer luxe, waaronder een radio- en multimediasysteem met smartphone- en usb-interface, een multifunctioneel stuurwiel en een aanpasbare laadvloer. Met de Comfortline krijgt u een handige elektrisch openende achterklep en de Highline beschikt over LED-koplampen en Keyless Access.

Volkswagen Tiguan Allspace

Nieuwe techniek in de Tiguan Allspace

Naast de verschillende uitrusting niveaus heeft Volkswagen de allernieuwste rijassistentietechniek klaarstaan voor de VW Tiguan Allspace. Dankzij adaptieve cruise control, parkeer- en remhulp en rijbaanassistentie moet de SUV ook in 2017 een heel comfortabele en veilige leaseauto zijn. Daarnaast stelt Volkswagen interessante infotainment beschikbaar, zoals Discover Pro-navigatie met intuïtieve gebarenbediening en het digitale instrumentarium Active Info Display.

Volkswagen Tiguan leasen bij ActivLease

De nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace is eind dit jaar te leasen in Nederland. We verwachten u binnenkort al meer te kunnen vertellen over de Tiguan Allspace prijzen en leaseopties. Vergeet niet onze nieuwspagina te volgen voor alle updates over Volkswagen leasing en neem een kijkje in onze voorraad Volkswagen leasemodellen. ActivLease is uw Volkswagen lease-intermediair. Wij garanderen u de beste leasedeals op maat.

Bron: Volkswagen persbericht

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogEind 2017 te leasen: zevenzits Volkswagen Tigua...