ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Elektrische auto binnen een half uur opladen bi...

Elektrische auto binnen een half uur opladen bij McDonald's restaurants

11-12-2018

Elektrische auto binnen een half uur opladen bij McDonald's restaurants

Nederland heeft meer elektrische auto’s rondrijden dan ooit en de oplaadmogelijkheden behoren zelfs tot de beste van heel Europa. Om de stormachtige ontwikkelingen bij te houden hebben Nuon en McDonald’s iets slims bedacht. Zij gaan samenwerken om snellaadpalen neer te zetten bij een groot aantal McDonald’s restaurants. Geweldig nieuws, want elektrisch rijden wordt op die manier nog aantrekkelijker! Natuurlijk helpt de lage vier procent bijtelling hier aan mee. Bekijk al onze voorraadacties en vraag een leaseofferte aan!

Laadpalen bij McDrive

Op elke McDrive-locatie wordt een snellaadpaal van Nuon neergezet. Dat is superhandig, want deze restaurants zijn goed verspreid en makkelijk vindbaar. Het gaat in totaal om 168 laadpalen met elk twee laadpunten voor een elektrische auto. Dat is een enorme uitbreiding van ons toch al behoorlijke laadnetwerk. De eerste snellader wordt nog voor het eind van dit jaar geïnstalleerd, de rest volgt in de komende drie jaar. Nuon noemt een laadtarief van € 0,55 per kWh. Dat is iets goedkoper dan bij Fastned. Over de laadsnelheid is nog niets bekend.

“Om alle Nederlanders elektrisch te kunnen laten rijden, is een goede infrastructuur met voldoende en goed bereikbare laadpunten essentieel. Daarin zetten Nuon en McDonald’s een geweldige stap”, zegt Pieter van Ommeren, directeur Emobility van Nuon.

Snelladen bij McDonald's

Korte stop, volle accu

Nu elektrische auto’s zoals de Hyundai KONA Electric en Kia e-Niro ons steeds meer range geven, is het net zo belangrijk om snel en gemakkelijk te kunnen opladen. Bij een snellaadpaal van McDonald’s zijn de meeste EV’s binnen in een half uur weer ‘bijgetankt’. Dit kan ook bij een van de vele Fastned snellaadstations die u langs de snelweg vindt. U kunt dus even een korte stop maken, een hapje eten en daarna weer met een volle accu verder. Ideaal!

Maak de elektrische overstap bij ActivLease!

Onderweg snelladen wordt net zo gemakkelijk als thuis of op het werk laden. En daarmee heeft u altijd genoeg bereik. Des te meer reden om bij uw volgende leaseauto voor een elektrisch model te kiezen! ActivLease is expert in elektrisch leasen. Wij hebben een groot aanbod elektrische auto’s die snel uit voorraad leverbaar zijn. Deze komen in aanmerking voor vier procent bijtelling en zijn dus zeer interessant voor een zakelijke lease. Maakt u ook de elektrische overstap?

Bron: Nuon.nl

Relevante artikelen

Fisker gaat in de herkansing met betaalbare elektrische SUV

20-03-2019 | Fisker gaat na lange tijd weer een poging wagen op de markt voor elektrische auto'...

Lees verder

Elektrische auto's en waterstofauto's krijgen parkeerkorting vanaf 2021

19-03-2019 | Elektrische auto's komen in aanmerking voor verschillende financiële voordelen en...

Lees verder

Tesla Model Y onthuld: alles wat u moet weten over de elektrische crossover

15-03-2019 | Tesla heeft zijn vierde en nieuwste elektrische auto gepresenteerd: de Model Y. He...

Lees verder

Nissan onthult de IMQ Concept met nieuwe e-POWER aandrijving

15-03-2019 | Nissan heeft eerder deze maand de nieuwe IMQ Concept onthuld op de autosalon in Ge...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.