ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Elektrische auto van e.GO kost maar 16.000 euro en komt in 2020

17-05-2019

Elektrische auto van e.GO kost maar 16.000 euro en komt in 2020

Terwijl de markt voor betaalbare elektrische auto’s volstroomt met bekende merken, komt de grootste budgettopper misschien uit onverwachte hoek. De Duitse startup e.GO heeft een compacte elektrische auto ontwikkeld die vooral heel betaalbaar moet zijn. Volgens het nieuwe automerk kunt u bovendien rekenen op een actieradius van ongeveer 100 kilometer, wat voldoende is voor wie vooral in de stad rondrijdt. Bij ActivLease zijn we alvast zeer benieuwd! Als expert in elektrisch leasen houden we u graag op de hoogte.

Ook naar Nederland

De e.GO Life is een compacte, sportieve hatchback voor vier personen. Hij is speciaal ontworpen voor in het stadsverkeer en moet voor een groot publiek te betalen zijn. Volgens de fabrikant uit Aken is dat de sleutel om elektrisch rijden toegankelijk te maken. In het thuisland zijn de eerste leveringen al begonnen en dankzij de grote interesse gaat e.GO zijn geluk volgend jaar ook in Nederland beproeven. In onze blog een overzicht van alle EV's die in 2020 op de markt komen.

e.GO Life

Al vanaf 16.500 euro

De e.GO Life is er in Nederland al vanaf 16.500 euro. Dat is een erg interessante vanafprijs en kan voor veel leaserijders de doorslag geven om voor een elektrisch auto te kiezen. De basisversie wordt geleverd met een 14,5 kWh accu en daarmee komt hij 100 kilometer ver op een volle lading. Voordeel van dit kleine accupakket is dat u de auto thuis of bij een openbare laadpaal al in een paar uurtjes kunt opladen. Met een optionele wallbox gaat dit nog 50% sneller. Er komen ook versies van de e.GO met een grotere accu en een actieradius tot 145 km.

Maak de elektrische overstap bij ActivLease

De e.GO Life is straks één van de meest betaalbare stadsauto’s die u kunt leasen. En dankzij de lage onderhoudskosten en fiscale voordelen zoals vier procent bijtelling wordt elektrisch rijden extra aantrekkelijk. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair met een groot aanbod populaire leaseauto’s, waaronder de Tesla Model 3 en Hyundai KONA Electric. We helpen u graag onbezorgd de elektrische overstap te maken!

Bron: e.GO

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische auto van e.GO kost maar 16.000 euro...