ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElektrische auto verkoop groeit met 142 procent...

Elektrische auto verkoop groeit met 142 procent in eerste helft 2018!

17-08-2018

Elektrische auto verkoop groeit met 142 procent in eerste helft 2018!

Als u nog niet overtuigd was dat er een elektrische omslag gaande is op de weg, dan zullen deze verkoopcijfers u erg verrassen. De elektrische auto verkoop in Nederland groeide het afgelopen half jaar met 142 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar! Ook in de rest van Europa worden elektrische auto’s meer verkocht, samen met deels elektrische modellen. Voornaamste reden dat meer mensen elektrisch rijden is het grote aanbod betaalbare modellen. U kan bij ActivLease bijvoorbeeld voor uiterst voordelige tarieven een Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf of BMW i3 leasen. De Hyundai KONA Electric verschijnt ook later dit jaar en kan u net als de andere elektrische modellen leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent. Wacht niet te lang!

Nissan Leaf, Opel Ampera-e en Jaguar IPACE stuwen de verkoop

De eerste helft van 2018 kende een groei van 142 procent voor elektrische auto’s. Het marktaandeel is daarmee gestegen van 1,1 procent naar 3,1 procent van de totale autoverkoop. In het bijzonder zijn de Nissan Leaf, Opel Ampera-e en de Jaguar I-Pace veel gekocht. Deze modellen kan u ook leasen bij ActivLease.

Tesla Model S de meest verkocht elektrische auto

De meest verkochte elektrische auto van Nederland blijft de Tesla Model S. Grootste stijger is de Nissan Leaf die reeds plaats 2 bereikt heeft en de immer populaire Volkswagen e-Golf volgt daarop. Uitstekende elektrische leaseauto’s die u dit jaar nog kan afsluiten met vriendelijke bijtelling.

Hyundai KONA Electric

Ook in de andere Europese landen vindt de elektrische omslag plaats. De verkoop van elektrische en deels-elektrische auto’s steeg gemiddeld met 31 procent, zo zeggen cijfers van dataleverancier JATO Dynamics. De 27 Europese markten waren goed voor 450.200 nieuwe personenauto’s met elektromotor of een hybride aandrijving. Dat is 5,4 procent van de totale autoverkoop op ons continent. De Nissan Leaf blijkt het populairst te zijn in andere Europese landen en verslaat daar zelfs de Tesla Model S. De Renault Zoe is ook opmerkelijk populair.

Elektrische auto leasen met lage bijtelling? Kies ActivLease!

ActivLease is uw elektrische leaseintermediair met vriendelijke medewerkers die u bij iedere stap van de elektrische omslag helpen. Wij hebben een grote voorraad elektrische modellen die meteen of binnenkort leverbaar zijn zodat u ze nog kan leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent. Bekijk onze voorraad en vraag een leaseofferte aan bij onze lease experts. Zoekt u advies of wil u een laadpaal op eigen terrein installeren? Zoek niet verder dan ActivLease want wij helpen u bij iedere stap.

Bron: Automobiel Management

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische auto verkoop groeit met 142 procent...