ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogElektrische auto's van Volkswagen nu onder de 2...

Elektrische auto's van Volkswagen nu onder de 25.000 euro

15-11-2019

Elektrische auto's van Volkswagen nu onder de 25.000 euro

Elektrische auto’s worden steeds voordeliger om in te rijden, zelfs als bepaalde subsidies worden verlaagd door de overheid. De Volkswagen Group heeft bijvoorbeeld onthuld dat het vanaf volgend jaar voor het eerst elektrische modellen gaat lanceren met een aanschafprijs onder de 25.000 euro! Voor dat bedrag kunt u een Skoda Citigo-e iV rijden, maar ook de Seat Mii electric en de Volkswagen e-Up zullen leverbaar zijn. Bij ActivLease regelen wij altijd de meest voordelige maandprijs voor u. Bekijk onze huidige elektrische autovoorraad ook want registratie in 2019 betekent dat u 60 maanden lang profiteert van de lage 4% bijtelling!

260 kilometer actieradius

De aanschafprijs van de Skoda Citigo-e iV is aantrekkelijk maar daarvoor krijgt u ook echt waar voor uw geld. De elektrische auto heeft volgens de fabrikant een actieradius van 260 kilometer op een volle accu. Het 38 kWh accupakket dat in de bodem verwerkt zit, kan binnen een uur tot 80% worden opgeladen met een 40 kWh oplader.

Volkswagen e-Up

De Seat Mii electric en Volkswagen e-Up zijn op technisch vlak identiek aan de Skoda Citigo-e iV en komen tevens met hetzelfde accupakket. Met name de carrosserie verschilt en daarin zit een meerprijs van 110 euro voor de Seat en 185 euro voor de Volkswagen.

Alle elektrische Volkswagen modellen kunt u leasen bij ActivLease

Onze vriendelijke medewerkers kunnen voor alle drie de modellen een vrijblijvende leaseofferte voor u maken. De Skoda Citigo-e iV, Seat Mii electric en Volkswagen e-Up verschijnen begin 2020. Als dé elektrische leaseintermediair van Nederland, heeft ActivLease nu al een grote elektrische autovoorraad waaruit u uw volgende leaseauto kan kiezen. Kentekenregistratie in 2019 levert u de vriendelijke 4% bijtelling op en dat blijft de komende jaren onveranderd voor u. Ben u klaar voor de elektrische overstap?

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische auto's van Volkswagen nu onder de 2...