ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElektrische camper van Nissan, duurzaam op vaka...

Elektrische camper van Nissan, duurzaam op vakantie met de e-NV200 Camper

15-06-2018

Elektrische camper van Nissan, duurzaam op vakantie met de e-NV200 Camper

Elektrische auto’s en bedrijfswagens horen inmiddels tot het Nederlandse straatbeeld, maar als het aan Nissan ligt gaan camperrijders binnenkort ook voor de elektrische omslag. De Japanners hebben op de Madrid Motor Show een totaal elektrische camper gepresenteerd. De Nissan e-NV200 Camper is gebaseerd op de elektrische bestelbus met dezelfde naam en zal een actieradius krijgen die vergelijkbaar is. Wanneer Nissan de elektrische camper klaar heeft blijft nog even gissen. Wel weten wij, als de elektrische lease expert, dat de automaker een van de marktleiders is met elektrisch vervoer. Met de nieuwe Nissan Leaf krijgt u bijvoorbeeld een elektrische leaseauto die zijn weerga niet kent. U vindt hier onze voorraad en u kan dit jaar nog profiteren van de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Nederlanders houden van campers

Vakantie vieren is leuk, maar volgens onderzoek ook uiterst milieubelastend. Lange autoritten naar zonnige bestemmingen zorgen voor extra uitstoot maar elektrische vervoer is de oplossing. Een elektrische camper zal daarom weldegelijk populariteit vinden, niet in de laatste plaats in Nederland want wij houden van campers!

Nissan e-NV200 Camper

De Nissan e-NV200 Camper is naast de vooruitstrevende aandrijving erg herkenbaar voor kampeerders. De elektrische camper beschikt over een uitklapbaar dak die voldoende ruimte geeft om vier mensen te laten zitten en zelfs staan. De camper geeft u toegang tot een keuken, wasbak, gasinstallatie en koelkastje. De ruimte kan ook omgebouwd worden tot een slaapkamer met twee tweepersoonsbedden.

Nissan e-NV200 Camper

Nissan e-NV200 Camper elektrisch bereik circa 200 kilometer

Het 40 kWh accupakket van de Nissan e-NV200 was voor de beurs overgeheveld naar de camper. Dat betekent dat u hoogstwaarschijnlijk circa 200 kilometer elektrisch kan rijden met de Nissan e-NV200 Camper. Maar plan uw vakantie met deze elektrische camper nog niet, de Japanners hebben namelijk nog geen datum gegeven voor een mogelijke introductie.

Bestel nu bij Activlease, de Nissan Leaf met vier procent bijtelling

Op dit moment is een elektrische auto leasen voor zakelijk rijden nog bijzonder interessant. U kan kiezen uit een groeiende voorraad betaalbare totaal elektrische modellen. De Nissan Leaf is een uitmuntend voorbeeld met een hoge actieradius, prettige uitstraling en vooruitstrevende technologie voor comfort en veiligheid. Niet geheel verrassend is de Leaf een van de best verkopende elektrische auto’s ter wereld. U kan de Nissan Leaf ook vinden in onze Top 10 leaseauto’s. Onze vriendelijke medewerkers maken graag een leaseofferte voor u en kunnen u verder informeren over de vriendelijke bijtelling, BPM vrijstelling en andere voordelen. Volg ActivLease voor het laatste nieuws over de Nissan e-NV200 Camper.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische camper van Nissan, duurzaam op vaka...