ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogElektrische Lexus RZ verschijnt halverwege 2022...

Elektrische Lexus RZ verschijnt halverwege 2022 in Nederland

03-12-2021

Elektrische Lexus RZ verschijnt halverwege 2022 in Nederland

Lexus heeft zijn tweede elektrische model onthuld en tevens de eerste die exclusief als stekkerauto beschikbaar komt: de Lexus RZ. Het model is volledig voor elektrisch rijden ontwikkeld en wordt klaargemaakt om in de tweede helft van 2022 gelanceerd te worden. Waarschijnlijk ook in Nederland, gezien de naam ‘Lexus RZ’ al in 2020 in Europa geregistreerd werd. ActivLease houdt u op de hoogte. Profiteer nog gauw van elektrisch leasen in 2021 met de lage 12% bijtelling.

Elektrische crossover

De fabrikant onthulde tijdens de presentatie in Brussel dat het flink gaat inzetten op elektrisch rijden. De Lexus RZ wordt een crossover en is ontwikkeld op Toyota’s e-TNGA platform, speciaal voor elektrisch aangedreven modellen. Het accupakket maakt deel uit van de structuur van de carrosserie en bevindt zich tussen de wielen. Voorin zit de elektromotor en achterin komt een tweede krachtbron voor extra aandrijving.

Lexus LF-Z Electrified

De carrosserie van de Lexus RZ ziet er op de vrijgegeven afbeelding ook wel een beetje uit als de Toyota bZ4x. Nog meer heeft de Lexus RZ weg van studiemodel Lexus LF-Z Electrified. Die geeft waarschijnlijk al wat weg van de formaten die we kunnen verwachten van de RZ. De Lexus LF-Z Electrified was 4,88 meter lang en 1,96 meter breed, met een hoogte van 1,60 meter.

Lexus RZ

Lexus RZ leasen in 2022 bij ActivLease

Meer over de Lexus RZ wordt in 2022 vrijgegeven dichter tegen de lancering van het model aan. Uiteraard leest u het dan op ActivLease en u kunt ook een van onze vriendelijke medewerkers vragen om contact met u te onderhouden. Wij sturen u een vrijblijvende leaseofferte zodra Lexus zijn orderboeken opent.

Elektrisch leasen is dit jaar nog interessant dankzij de lage 12% bijtelling. Profiteer daar nog even van en bekijk onze elektrische autovoorraad. Dan rijdt u nog voor Kerstmis in uw nieuwe elektrische auto.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Lexus RZ verschijnt halverwege 2022...