ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElektrische Opel Astra-e en Astra-e Sports Tour...

Elektrische Opel Astra-e en Astra-e Sports Tourer verschijnen in 2023

05-07-2022

Elektrische Opel Astra-e en Astra-e Sports Tourer verschijnen in 2023

Goed nieuws voor wie aan het wachten is op meer betaalbare elektrische stationwagens. Opel is al zijn modellen aan het elektrificeren en daar hoort natuurlijk de Astra bij. De populaire hatchback krijgt volgend jaar een volledig elektrische variant. En er is meer goed nieuws, want zelfs de gloednieuwe Astra Sports Tourer komt als EV! De Opel Astra-e leasen kan vanaf begin 2023 bij ActivLease en dit is wat we nog meer weten.

Elektrische stationwagen van Opel

Na de Opel Corsa en Opel Mokka is het de beurt aan de Opel Astra om over te gaan naar volledig elektrisch. De Astra-e verschijnt dus als vijfdeurs hatchback en Sports Tourer stationwagen. De ruime variant heeft meer plek voor bagage in de kofferbak – ideaal dus als gezinsauto of wanneer er meer spullen mee moeten. Hoeveel ruimte achter de stoelen past is nog niet bekend. De reguliere Astra Sports Tourer heeft een bagageruimte van 608 liter terwijl de plug-in hybride variant 548 liter kwijt kan.

Zelfde actieradius als Peugeot e-308

Technische specificaties van de Opel Astra-e zijn er nog niet naar we durven al een gokje te wagen als het gaat om de accu en de actieradius. De elektrische auto is namelijk technisch verwant aan de Peugeot e-308, die ook volgend jaar komt. Die krijgt een accu met een capaciteit van 54 kWh en een elektromotor met 156 pk vermogen. Peugeot heeft het over een actieradius van ongeveer 400 kilometer. Het is dus niet gek als de Astra-e een vergelijkbare range krijgt!

Opel Astra-e

Opel Astra-e leasen vanaf 2023 bij ActivLease

Met de volledig elektrische Opel Astra-e hebben leaserijders er vanaf begin 2023 weer een interessante keuze bij. De Astra-e Sports Tourer des te meer, omdat het aanbod elektrische gezinsauto’s nog niet heel groot is. Blijf ActivLease dus volgend als u interesse heeft en graag meer wil weten! Nog niet helemaal toe aan elektrisch rijden? U kan de Opel Astra leasen als plug-in hybride waarmee u tot wel 60 kilometer puur elektrisch kan rijden!

Lease acties voor de Opel Astra Electric bij ActivLease

54kWh NU RESERVEREN = EERDER RIJDEN!
Opel Astra Electric
Preorder
54kWh NU RESERVEREN = EERDER RIJDEN!
Netto bijtelling:
€ 243,-
Actieradius:
416 km
Leaseprijs:
€ 645,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Opel Astra-e en Astra-e Sports Tour...