ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Elektrische Opel Corsa schaatst richting marktintroductie

01-05-2019

Elektrische Opel Corsa schaatst richting marktintroductie

De gloednieuwe Opel Corsa wordt klaargestoomd voor zijn marktintroductie later dit jaar. De B-segment hatchback is de afgelopen maanden getest en gefinetuned in de kou. Met succes, want deze zomer gooit Opel de orderboeken al open. U kunt hem dan direct bestellen met een volledig elektrische aandrijving en vier procent bijtelling. Bij ActivLease zitten we er klaar voor! De Corsa belooft niet alleen een forse verbetering te worden op het huidige model, maar ook een interessante toevoeging aan het aanbod betaalbare elektrische auto’s die u kunt leasen.

Meer rijplezier, minder verbruik

Net als veel andere automerken stuurt Opel zijn nieuwkomer richting de poolcirkel om hem te onderwerpen aan extreme weersomstandigheden. Die zijn ideaal om de kwaliteit van allerlei elektronische apparatuur te testen, zoals de infotainment-, stabiliteit- en assistentiesystemen. Opel heeft naar eigen zeggen extra aandacht besteed aan het verhogen van de efficiëntie bij het nieuwe model. De Corsa staat op hetzelfde platform als de nieuwe Peugeot 208 en DS3 Crossback: “Dat maakt hem tot wel tien procent lichter dan zijn voorganger, waardoor de auto minder brandstof verbruikt en sportiever rijdt,” aldus Opel.

Moderne technologie

Behalve meer rijplezier moet de Corsa ook betere technologie bieden dan de concurrentie. Opel levert de auto bijvoorbeeld met adaptieve matrixverlichting. Dat komen we normaal gesproken alleen bij luxe modellen tegen. We verwachten daarnaast dat de Corsa nog meer moderne features meekrijgt, zoals een verbeterd infotainmentsysteem en een digitaal instrumentenpaneel. Dat belooft wat als de B-segmenter het dit najaar gaat opnemen tegen populaire leaseauto’s zoals de Ford Fiesta en Volkswagen Polo.

Elektrische variant direct leverbaar

Bijzonder is dat de Opel Corsa direct vanaf marktintroductie leverbaar is met een volledig elektrische aandrijflijn. Wie geïnteresseerd is hoeft dus niet te wachten op een elektrische variant, zoals bij veel andere leaseauto’s wel het geval is. De Opel eCorsa, zoals hij waarschijnlijk gaat heten, krijgt een elektromotor met 136 pk vermogen en 260 Nm koppel. De aandrijflijn is hetzelfde als de Peugeot e-208 en biedt plek aan een 50 kWh accupakket. Die moet bij een volle lading goed zijn voor een WLTP-range van 300 tot 340 km.

Opel Corsa

Elektrische Opel Corsa leasen doet u bij ActivLease

De Opel eCorsa wordt de eerste elektrische auto van het Duitse automerk die een breed publiek moet aanspreken. Vanaf de zomer kunt u hem al bestellen bij ActivLease en we verwachten dat we medio volgend jaar de eerste exemplaren kunnen gaan leveren! Benieuwd naar meer informatie over de uitrusting, leaseprijzen en netto bijtelling van de elektrische Corsa? Houd dan onze nieuwspagina goed in de gaten. Als leaseintermediair houden we u niet alleen op de hoogte, maar helpen we u ook in het onbezorgd overstappen naar elektrisch rijden.

Bron: Opel

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Opel Corsa schaatst richting markti...