ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElektrische Porsche Macan leasen? Bestel op tij...

Elektrische Porsche Macan leasen? Bestel op tijd en bespaar duizenden euro's!

21-03-2024
Elektrische Porsche Macan leasen? Bestel op tijd en bespaar duizenden euro's!

De populairste auto van Porsche, de Macan, is voortaan volledig elektrisch en blijkt een echte krachtpatser te zijn. De nieuwkomer verschijnt later dit jaar op de Nederlandse wegen, met twee uitvoeringen om uit te kiezen. En voor wie de elektrische Macan als auto van de zaak wil rijden, hebben wij een mooie tip. Oplettende leaserijders kunnen zomaar duizenden euro’s besparen door dit jaar nog een Porsche Macan te bestellen bij ActivLease!

Tot 6.000 euro voordeel

Er is vanuit Porsche bekend gemaakt dat er in 2025 een prijsverhoging komt voor de elektrische Macan, maar dit jaar zullen de prijzen onveranderd blijven. Dat scheelt naar verwachting zo’n 4.000 euro op het basismodel Macan 4, en wel 6.000 euro op de Macan Turbo! Dit jaar nog een Porsche Macan leasen betekent dus dat u profiteert van een extra scherp leasetarief.

Bestel op tijd uw Porsche Macan!

LET OP: de elektrische Macan is zeer gewild en zelfs Porsche is verrast door het hoge aantal orders. De verwachte levering loopt nu al op tot 6 maanden. Met andere woorden: als u deze maand besteld, wordt uw auto naar verwachting geleverd rond september 2024. Om te kunnen profiteren van de lage introductieprijs moet uw Porsche Macan nog dit jaar op kenteken worden gezet. Wacht dus niet te lang!

Porsche Macan uitvoeringen

Er zijn twee uitvoeringen van de nieuwe Porsche Macan die u kan bestellen. De Macan 4 is het basismodel met een vermogen van 408 pk en 613 km actieradius. De Macan Turbo is de topversie met maar liefst 639 pk. Deze komt op een volle accu tot 591 km ver. Alle Porsche Macan uitvoeringen en onze leaseprijzen kunt u hier bekijken.

Porsche Macan Electric

Porsche Macan Electric zakelijk leasen bij ActivLease

Wilt u de elektrische Porsche Macan direct bestellen? Onze medewerkers zijn specialist in Porsche leasing en kunnen een scherpe leaseofferte voor u maken. Zij kunnen u ook helpen met het samenstellen van een Porsche Macan die bij u past en adviseren over een geschikte laadpaal voor de elektrische auto zodat u thuis of op de zaak kunt opladen. Neem vooral contact op, wij helpen u graag verder!

Lease acties voor de Porsche Macan Electric bij ActivLease

100kWh 4 - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN!
Porsche Macan
Binnenkort
100kWh 4 - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN!
Netto bijtelling:
€ 535,-
Actieradius:
613 km
Leaseprijs:
€ 1.125,-
100kWh Turbo 470kW - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN!
Porsche Macan
Binnenkort
100kWh Turbo 470kW - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN!
Netto bijtelling:
€ 752,-
Actieradius:
591 km
Leaseprijs:
€ 1.555,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Porsche Macan leasen? Bestel op tij...