ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Elektrische SUV van MG naar Nederland, nog dit jaar te leasen met 4% bijtelling

19-07-2019

Elektrische SUV van MG naar Nederland, nog dit jaar te leasen met 4% bijtelling

MG brengt goed nieuws voor zakelijke rijders die dit jaar nog willen profiteren van de lage  vier procent bijtelling op elektrische auto’s. De elektrische SUV van het Britse merk, de ZS EV, komt namelijk naar Nederland en wordt deze herfst al geleverd! Een aangename verrassing en een mooie uitbreiding op het aantal elektrische auto’s die u kunt leasen. Interesse in de MG of een alternatieve leaseauto met 4 procent bijtelling? Neem dan contact op met onze leaseadviseurs.

4% bijtelling

MG is al een tijdje in Chinese handen en moet weer een sterk merk worden in Europa. Vandaar dat de volledig elektrische ZS EV de oversteek maakt naar Nederland en andere landen. Levering van de compacte SUV begint nog voor het eind van dit jaar en daarmee heeft u er een onverwachtse optie bij als het gaat om leaseauto’s met vier procent bijtelling. Zo kunt u de verwachte bijtellingsverhoging van 2020 te slim af zijn!

Wat de MG ZS EV in Nederland gaat kosten is nog niet bekend, maar in Groot-Brittannië komt de vanafprijs omgerekend op zo’n 31.000 euro. De auto is overigens alleen online te bestellen. Wel komt er een mogelijkheid om een proefrit te maken via aangewezen distributeurs.

MG ZS EV

Gezinsvriendelijk

De vanafprijs levert in ieder geval een behoorlijk aangeklede leaseauto op. Er komen twee varianten beschikbaar, waarvan beide zijn uitgerust met moderne technologie zoals een actieve remassistent, adaptive cruise control en Lane Keep Assist. Ook een 8 inch ingebouwd touchscreen met navigatie en Apple CarPlay is op elk model aanwezig. MG belooft bovendien voldoende bewegingsvrijheid, opbergmogelijkheden en een ruime kofferbak. Het lijkt dus een betaalbare, gezinsvriendelijke leaseauto te worden.

MG ZS EV dashboard

Performance

De MG ZS EV doet wel een paar concessies als het gaat om performance. Hij heeft een 44,5 kWh batterij aan boord en dat levert een WLTP actieradius op van 262 kilometer. Dat is niet heel groot, maar nog wel praktisch te noemen. Het opladen kan thuis of bij een snellader met maximaal 85 kW. In dat laatste geval duurt het 43 minuten om de accu van 0 naar 80% vol te laden. De elektromotor van de SUV heeft een vermogen van 143 pk en 353 Nm.

Lease de MG ZS EV met vier procent bijtelling bij ActivLease

Meer weten over de MG ZS EV? Houd dan onze nieuwspagina in de gaten. We verwachten na de zomer meer informatie over de Nederlandse prijzen en levertijden. Naast de elektrische MG zijn er nog diverse modellen in 2019 leverbaar waarmee u nog kunt profiteren van vier procent bijtelling, zoals de Nissan Leaf, Hyundai KONA Electric en Tesla Model 3. Bekijk onze complete leasevoorraad en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan!

Bron: MG Motor EU

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische SUV van MG naar Nederland, nog dit...