ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElektrische Volvo XC40 leasen? Vanaf nu ruim 4....

Elektrische Volvo XC40 leasen? Vanaf nu ruim 4.400 euro goedkoper!

09-02-2021
Elektrische Volvo XC40 leasen? Vanaf nu ruim 4.400 euro goedkoper!

De Volvo XC40 Recharge is flink in prijs verlaagd. De volledig elektrische SUV had bij introductie eind 2020 een vanafprijs van 59.900 euro, nu komt Volvo met een korting van wel 4.405 euro! U kon al rekenen op een goed ontwikkelde EV met uitstekende prestaties, een royale actieradius en luxe uitrusting. Dankzij de korting is de elektrische XC40 ook fiscaal aantrekkelijker geworden. Wilt u de Volvo XC40 Recharge ook zo snel mogelijk rijden? ActivLease heeft nog bestelde voorraad beschikbaar voor 2021 dus vraag snel uw leaseofferte aan.

Bijtellingsvoordeel

De Volvo XC40 Recharge staat nu op de prijslijst vanaf 55.495 euro. Dat levert een mooi voordeel op in de bijtelling. Voor elektrische auto’s geldt 12% bijtelling over de fiscale waarde tot 40.000 euro. Voor elke euro daarboven betaalt u 22% bijtelling. Zakelijke rijders profiteren met de prijsverlaging dus van een bijtellingsvoordeel dat oploopt tot wel 1.800 euro.

Prijsverlaging maar zelfde actieradius

Ondanks de prijsverlaging heeft Volvo geen technische zaken aan de XC40 Recharge teruggeschroefd. Qua prestaties is de auto nog net zo indrukwekkend als eerst, met 408 pk vermogen, vierwielaandrijving en een accupakket van 75 kWh. Daarmee komt de elektrische Volvo tot een WLTP-actieradius van wel 418 kilometer.

Volvo XC40 Recharge

Lease de Volvo XC40 Recharge bij ActivLease met alle opties en uitvoeringen

De Volvo XC40 Electric is te bestellen in 1 uitvoering, de P8 AWD Recharge. Standaard rijdt u al in een heel dikke leaseauto, met 19 inch velgen, LED verlichting, keyless entry, een 9 inch touchscreen en nog veel meer. Natuurlijk leveren wij ook alle beschikbare extra’s en optiepakketten zoals een trekhaak, warmtepomp en panoramadak. Meer weten over de beschikbare XC40 Recharge uitvoeringen en opties? Neem met ons contact op voor de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook direct een leaseofferte aanvragen.

Tags
Volvo XC40
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Volvo XC40 leasen? Vanaf nu ruim 4....