ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElon Musk laat eerste Tesla Model Y afbeelding...

Elon Musk laat eerste Tesla Model Y afbeelding zien

10-06-2017
Elon Musk laat eerste Tesla Model Y afbeelding zien

Oprichter Elon Musk heeft de eerste afbeelding van zijn Tesla Model Y laten zien. Het beeld roept vooral vragen op maar we weten reeds dat het om een elektrische, compacte SUV gaat. In 2019 moet u de Tesla Model Y kunnen leasen bij ActivLease.

Tesla Model Y productie

De afbeelding werd door Musk getoond op de Tesla Shareholder Meeting. De Tesla-oprichter bevestigde ook dat de Model Y op een volledig nieuw platform wordt gebouwd. Omdat Tesla zijn handen vol heeft aan het produceren van de andere modellen (in het bijzonder de Model 3), wil Musk meteen een nieuwe fabriek bouwen die zich volledig zal richten op Model Y productie.

Tesla Model 3 leasen extreem populair

Tesla maakt zich klaar voor de marktintroductie van de Tesla Model 3. Deze uiterst populaire toevoeging aan het Tesla gamma gaat vanaf volgende maand, juli, geleverd worden. De orderboeken puilen uit want de Tesla Model 3 is tot eind 2018 reed uitverkocht. Niettemin kan ActivLease u op de hoogte houden indien u interesse heeft om een Tesla te leasen.

Tesla Model Y

Tesla voorraad van ActivLease

ActivLease is uw elektrische leaseintermediair. Wij hebben een grote voorraad elektrische auto’s, waaronder de Tesla Model S en Tesla Model X. Onze vriendelijke leaseprofessionals maken een leaseofferte voor u en kunnen u informeren over de vele voordelen van elektrisch rijden. Wist u bijvoorbeeld dat als u een Tesla gaat leasen in 2017, u slechts 4% bijtelling krijgt? ActivLease kan ook een laadstation bij u thuis installeren zodat u uw elektrische auto kan opladen. Bekijk onze Tesla voorraad en vraag een leaseofferte aan.

Bron: Teslarati

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElon Musk laat eerste Tesla Model Y afbeelding...