ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogExtra rijbereik en nieuwe velgen voor Tesla Mod...

Extra rijbereik en nieuwe velgen voor Tesla Model S en X

18-02-2020

Extra rijbereik en nieuwe velgen voor Tesla Model S en X

Het hing al even in de lucht maar Tesla heeft de Model S en Model X voorzien van een flinke actieradius upgrade. Het nieuwe topmodel is omgedoopt tot Long Range Plus. Deze versie wordt geleverd met een verbeterd accupakket en een ongelooflijk groot rijbereik van bijna 630 km. De Model S krijgt bovendien een nieuw setje velgen mee. Ondanks de stortvloed aan elektrische nieuwkomers blijven Tesla’s topmodellen interessant en u kunt ze dit jaar leasen met 8% bijtelling bij ActivLease.

Bijna 630 km range

De huidige Tesla Model S komt ruim 600 km ver op een volle accu. Dat is al zeer indrukwekkend vergeleken met concurrenten maar met de update zou de elektrische auto een rijbereik hebben van wel 390 mijl, omgerekend bijna 630 km! Het gaat hier bovendien om de Amerikaanse EPA-cijfers, dus de actieradius volgens Europese meting valt naar verwachting nog hoger uit. Ook de Model X rijkt verder dankzij de upgrade en hoeft pas na 565 km aan de stekker.

De Long Range Plus versies zijn op dit moment alleen in Amerika te bestellen maar de kans is groot dat de nieuwe modellen ook naar Nederland komen. Volgens Elon Musk profiteren ook alle recent gebouwde Tesla's van extra range via een software update.

Nieuwe velgen

Wie voortaan een Tesla Model S bestelt krijgt de auto standaard op de nieuwe 19 inch Tempest velgen geleverd. Er kan ook nog steeds gekozen worden voor de optionele 19 of 20 inch Sonic Carbon velgen. De velgopties voor Model X blijven voorlopig hetzelfde; daar kan een setje 20 tot maximaal 22 inch velgen worden aangevinkt.

Tesla Model S met 19" Tempest velgen

Voordelig een Tesla leasen kan bij ActivLease

Alle aandacht gaat momenteel naar de Tesla Model 3 maar Elon Musk is zijn oudgedienden dus niet vergeten. Wie veel zakelijke kilometers rijdt en behoefte heeft aan een luxe leaseauto met ruim rijbereik zit met de Tesla Model S en Model X nog steeds goed. Als de verbeterde modellen in Nederland beschikbaar zijn kunt u bij ons een vrijblijvende leaseofferte aanvragen. Met een Tesla profiteert u in 2020 van de lage 8% bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogExtra rijbereik en nieuwe velgen voor Tesla Mod...