ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogFastned wint zaak om shops en toiletten te plaa...

Fastned wint zaak om shops en toiletten te plaatsen bij snellaadstations

24-01-2019
Fastned wint zaak om shops en toiletten te plaatsen bij snellaadstations

Het snelladen van uw elektrische auto wordt straks misschien een stuk aangenamer. De kans is namelijk groot dat Fastned shops en toiletten mag gaan plaatsen bij zijn snellaadstations. Dat is fantastisch nieuws voor leaserijders! Het snel stijgende aantal elektrische auto’s in Nederland zorgt ook voor een toename in het aantal laadsessies langs de snelweg, en dan is een kop koffie geen overbodige luxe.

Kop koffie bij het snelladen

Het verzoek van Fastned om voorzieningen zoals een winkel en toiletten neer mogen te zetten bij zijn laadstations werd eerder afgewezen door Rijkswaterstaat. Onterecht, vond Fastned en dus ging de onderneming met succes in hoger beroep bij de Raad van State. Grote kans dat u straks dus niet meer helemaal naar de benzinepomp hoeft te lopen voor koffie en een broodje. “Dit is heel goed nieuws voor elektrische rijders,” aldus Fastned oprichter Michiel Langezaal. “Zij willen ook een kop koffie drinken en naar het toilet gaan, net als mensen met een benzineauto.”

Fastned snellaadstation

Al 85 Fastned snellaadstations

De elektrische auto is populairder dan ooit en het laadnetwerk ontwikkelt zich natuurlijk mee. Momenteel zijn er al 85 laadstations van Fastned langs de Nederlandse snelwegen te vinden en dat aantal zal alleen maar toenemen. Uiteindelijk moet elke Fastned-locatie dezelfde voorzieningen kunnen aanbieden als een gewoon tankstation.

Elektrische auto leasen wordt steeds aantrekkelijker!

De Nederlandse staat werkt er hard aan om elektrisch rijden zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het verbeteren van de laadinfrastructuur is een van de manieren. Ook komt u dit jaar in aanmerking voor verschillende fiscale voordelen als u een elektrische auto gaat leasen, zoals de lage vier procent bijtelling. Bovendien profiteert u bij ActivLease van een groot aanbod en scherpe leasetarieven. Wij zijn uw elektrisch lease expert!

Bron: Fastned

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogFastned wint zaak om shops en toiletten te plaa...