ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogFord laat klanten alvast testen met elektrische...

Ford laat klanten alvast testen met elektrische E-Transit bedrijfswagen

06-05-2021
Ford laat klanten alvast testen met elektrische E-Transit bedrijfswagen

Ford komt begin 2022 met een elektrische versie van de Transit. Het wordt de eerste volledig elektrische bedrijfswagen van het merk, waarvan de aandrijving ondernemers helpt om over te stappen naar nul-emissievervoer. Met de Ford e-Transit heeft u namelijk gewoon toegang tot milieuzones die na 2025 in binnensteden worden ingevoerd. Ford maakt nu bekend dat de eerste klantenproeven van de nieuwe E-Transit eind deze zomer van start gaan. U least hem na de marktintroductie natuurlijk bij ActivLease!

Tot 350 kilometer actieradius

De Ford E-Transit krijgt een accupakket van 67 kWh, wat volgens de WLTP-meting genoeg moet zijn om 350 kilometer te rijden. De elektrische bestelauto moet bij een normale laadpaal na 8 uur weer volgeladen zijn. Ook is er een eco-modus en programmeerbare klimaatregeling om zoveel mogelijk energie te besparen.

Eerste tests met prototypes

Om te testen hoe de E-Transit het in de praktijk doet, stuurt Ford prototypes naar grote bedrijven in Europa waaronder supermarkten en pakketbezorgers. De feedback wordt vervolgens gebruikt om de elektrische bedrijfsauto nog beter te maken. In het filmpje hieronder laat Ford alvast zien hoe ze de prototypes in elkaar zetten:

Ford E-Transit capaciteit

Om de overstap naar elektrisch makkelijker te maken kunnen ondernemers de E-Transit leasen in een groot aantal varianten en configuraties. Klanten kunnen kiezen uit meerdere lengtes, hoogtes, carrosserievarianten en ombouw zoals koelinstallaties. De elektrische aandrijving brengt verder geen beperkingen met zich mee: het laadvolume van 15,1 kubieke meter is evenveel als de Transit met dieselmotor en het laadvolume is maximaal 1.616 kg.

Lees ook: nu 5.000 euro subsidie bij koop of lease elektrische bestelauto!

Ford E-Transit elektrische bedrijfswagen leasen bij ActivLease

De nieuwe Ford E-Transit moet dankzij een groot aantal chassisvarianten en een royale actieradius breed inzetbaar zijn. In het voorjaar van 2022 staat hij in de Nederlandse showrooms en kunt u een leaseofferte aanvragen bij ActivLease. De Ford Transit Custom, die u momenteel kunt leasen als plug-in hybride, krijgt een jaar later ook een volledig elektrische variant. Benieuwd of u al klaar bent voor de overstap? ActivLease is een expert in elektrische mobiliteit met een groot aanbod zero emission bedrijfswagens. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de ideale bus voor uw bedrijf!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogFord laat klanten alvast testen met elektrische...