ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogFoto's: zo ziet het nieuwe Porsche Cayenne inte...

Foto's: zo ziet het nieuwe Porsche Cayenne interieur er uit

30-03-2023
Foto's: zo ziet het nieuwe Porsche Cayenne interieur er uit

De Porsche Cayenne krijgt dit jaar een grote facelift en dat is niet zomaar een opgefriste versie van zijn voorganger. Het interieur gaat volledig op de schop, wat moet leiden tot een nog luxere en modernere rijbeleving. Voorafgaand aan de volledige onthulling laat Porsche alvast wat beelden zien. En daarop zien we veel invloeden van de Taycan en 911! Wij van ActivLease kunnen niet wachten om kennis te maken met de vernieuwde Porsche Cayenne, die u later dit jaar bij ons kan leasen.

Porsche Driver Experience

De nieuwe Porsche Cayenne laat zich duidelijk inspireren door de Taycan. Het ‘Porsche Driver Experience’ bestaat uit onder meer een 12,6 inch instrumentenpaneel dat net als in de elektrische auto om de bestuurder heen is gebogen. Het scherm is volledig naar wens aan te passen naar een moderne of juist klassieke weergave en toont allerlei rijinformatie zoals een toerenteller, navigatie en 3D-rijhulp.

Scherm voor de passagier

Centraal in het dashboard staat een 12,3 inch infotainmentscherm met Android Auto, Apple CarPlay, Apple Music en Spotify. Interessant is het optionele scherm voor de passagier in de nieuwe Cayenne. De bijrijder kan hierop de navigatie bedienen of filmpjes te bekijken.

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne

Stuur uit de Porsche 911

Tot zover het schermenparadijs. Er zijn nog andere dingen te ontdekken! Het sportstuur in de nieuwe Cayenne komt over uit de Porsche 911 en zal voor de sportieve rijders ongetwijfeld een verademing zijn. De luchtroosters zijn anders vormgegeven, er zijn twee USB-C-poorten voor- en achterin en het opladen van mobiele telefoons gaat voortaan nog sneller.

Nieuwe Porsche Cayenne zakelijk leasen bij ActivLease

Naast de praktische verbeteringen is er bij de nieuwe Cayenne veel aandacht besteed aan het exterieur. Hoe dat eruit gaat zien weten we volgende maand bij de volledige onthulling. De nieuwe Porsche Cayenne zakelijk leasen kan naar verwachting later dit jaar en op termijn verschijnt er zelfs een volledig elektrische versie! Interesse? U mag natuurlijk al direct contact opnemen met onze leaseadviseurs. Zij houden u graag op de hoogte en kunnen u een vrijblijvende leaseofferte sturen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogFoto's: zo ziet het nieuwe Porsche Cayenne inte...