ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogGenesis Speedium X Coupé onthult de toekomst va...

Genesis Speedium X Coupé onthult de toekomst van elektrische autodesign

18-04-2022
Rutger Hanou
Genesis Speedium X Coupé onthult de toekomst van elektrische autodesign

De Genesis Speedium X Coupé is een nieuwe conceptcar van het Koreaanse merk. Met name de vormgeving licht een tipje van de sluier van toekomstige elektrische auto’s. Ook leuk: de Speedium X Coupé is ontworpen onder leiding van Luc Donckerwolke, de beroemde Belgische designer van luxeauto’s. Met name de voor- en achterzijde spreken tot de verbeelding en hun designtaal zien we vrij snel al terug in productiemodellen. Die elektrische Genesis modellen kunt u dan leasen bij ActivLease, want wij hebben een grote range aan elektrische auto’s die u nu meteen kunt leasen.

Nieuw design voor elektrische Genesis modellen

In 2021 werd al de Genesis X Concept onthuld door de Koreanen. De Speedium X Coupé is daar een evolutie van. Designelementen keren zelfs een beetje terug in de elektrische Genesis GV60 die dit jaar naar Nederland komt. Daarnaast ontwikkelt het concern ook nog elektrische varianten van de Genesis GV70 en G80. De fabrikant maakt vanaf 2030 alleen nog maar elektrische auto’s.

Genesis Speedium X Coupé

Futuristische lichten

Wat meteen opvalt aan de Genesis Speedium X Coupé zijn de lichten vooraan. Die worden helemaal doorgetrokken naar de flanken en omwikkelen de dichte grille. Futuristisch en zeer charmant! Ook trekt de daklijn verder door dan de eerdere conceptcar. De Genesis Speedium X Coupé heeft als kers op de taart een kleine achterspoiler en een sportieve bumper eronder met diffuser. De binnenzijde van de elektrische auto is nog niet onthuld.

Genesis GV60 leasen bij ActivLease in 2022

Het is nog niet bekend wanneer de Genesis GV70 en G80 naar Nederland komen, maar de Genesis GV60 staat voor dit jaar gepland. Qua uitrusting wordt hij zelfs luxer dan de Hyundai IONIQ 5! U kunt nu al op de hoogte gehouden worden door onze vriendelijke medewerkers. Lease elektrisch in 2022 en profiteer van diverse fiscale voordelen waaronder een lagere bijtelling. Bekijk ook onze volledige elektrische voorraad want de EV range is meer divers dan ooit.

Over de auteur
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogGenesis Speedium X Coupé onthult de toekomst va...