ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogGepeperde Peugeot met stekker: dit is de 508 Sp...

Gepeperde Peugeot met stekker: dit is de 508 Sport Engineered!

03-02-2021

Gepeperde Peugeot met stekker: dit is de 508 Sport Engineered!

Plug-in hybrides zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten, maar zo sportief als de nieuwe Peugeot 508 PSE zien we ze niet vaak! PSE staat voor Peugeot Sport Engineered, wat meteen duidelijk maakt dat het bij deze 508 gaat om performance en sportiviteit. Van buiten is hij te herkennen aan de extra sportieve bumpers met luchtinlaten, matzwarte logo’s en felle kryptonite-kleur. De Peugeot 508 Sport Engineered verschijnt als berline en SW en is per direct te bestellen bij ActivLease.

3 motoren voor performance én elektrisch rijden

Het totale systeemvermogen van deze performance PHEV ligt op 360 pk. De aandrijving bestaat uit een brandstofmotor van 200 pk, een 110 pk elektromotor aan de voorkant én een 113 pk elektromotor aan de achterkant. Deze combinatie zorgt voor vierwielaandrijving en een acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 5,2 seconden. In de hybride rijstanden vullen de elektromotoren de brandstofmotor aan voor de beste sportieve prestaties. Naast de performance eigenschappen is de 508 Sport Engineered ook nog in staat om maximaal 42 kilometer volledig elektrisch te rijden!

Voorzien van zowel sportieve als luxe uitrusting

Standaard aanwezig is variabele schokdemping in 3 standen, een grotere spoorbreedte, grotere remschijven en sportbanden. Ook zijn rondom de auto sportbumpers met luchtgeleiders te vinden. De 508 PSE is voorzien van speciale 20 inch velgen met Black Mist-afwerking. Alles wijst erop dat het hier niet om een gewone 508 gaat!

Gelukkig heeft Peugeot ook aan luxe en comfort gedacht, met night vision, elektrisch verstelbare sportstoelen met verwarming én massagefunctie, parkeercamera’s aan voor- en achterkant en adaptive cruise control. De 508 PSE is zelfs zo compleet dat er maar 2 echte opties op de lijst staan: een panorama schuifdak en een krachtigere boordlader van 7,4 kW.

Plug-in hybride Peugeot leasen bij ActivLease

De Peugeot 508 Sport Engineered plug-in hybride moet vanaf mei bij de Nederlandse dealers staan, met een vanafprijs van 70.870 euro. Natuurlijk is hij dan ook te leasen bij ActivLease. Bij ons vindt u een groot aanbod aan PHEV leasewagens, waarmee u vaak uw dagelijkse kilometers volledig elektrisch mee moet kunnen afleggen. Met de 508 PSE of de 508 SW PSE least u in elk geval een bijzondere Peugeot! Vraag gerust een vrijblijvende leaseofferte aan bij onze lease adviseurs.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogGepeperde Peugeot met stekker: dit is de 508 Sp...