ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Getest: de Audi e-tron gaat op avontuur in de woestijn

17-10-2018

Getest: de Audi e-tron gaat op avontuur in de woestijn

Een elektrische auto is zeer geschikt om efficiënt en voordelig te rijden. Maar met de Audi e-tron loont het om ook eens het avontuur op te zoeken. Dankzij de geavanceerde quattro vierwielaandrijving is de elektrische SUV namelijk ieder terrein de baas. Om dit kracht bij te zetten liet Audi hun allereerste elektrische auto testen in de woestijn van Namibië. De journalisten van AutoWeek mochten achter het stuur kruipen en zijn zeer positief over de Audi e-tron.

Controle en vrijheid

De test laat zien hoe de Audi e-tron zijn vermogen over elke aandrijfas kan verdelen voor een zo optimaal mogelijke rijervaring. Met een speciale boostknop kan de auto zijn totale vermogen zelfs opschroeven naar een indrukwekkende 408 pk. Met zoveel kracht verdwijnt de onzekerheid als sneeuw voor de zon. De journalist van AutoWeek noemt de Audi e-tron koersvast, stabiel en lichtvoetig. Hij prijst ook de controle en vrijheid die de elektrische aandrijving biedt, ongeacht de ondergrond.

Audi heeft het voor elkaar gekregen om een grote SUV te voorzien van een speels karakter, met de vrijheid om leuke dingen te doen. In het filmpje worden de verschillende rijmodi aan de tand gevoeld in de woestenij van Namibië. Bekijk hem hieronder.

Meteen de Audi e-tron bestellen? Reserveer dan bij ActivLease!

De Audi e-tron combineert een elektrische aandrijving met veel rijplezier en een hoog niveau van luxe. Wij verwachten dat de orderboeken voor de e-tron zeer binnenkort worden geopend. Wilt u een bericht ontvangen zodra u de Audi e-tron kunt bestellen? Reserveer dan uw exemplaar bij ActivLease. Onze vriendelijke medewerkers kunnen na bekendmaking van de leaseprijzen meteen een persoonlijke leaseofferte voor u maken.

Bron: AutoWeek

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogGetest: de Audi e-tron gaat op avontuur in de w...