ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Getest: de Audi e-tron gaat op avontuur in de w...

Getest: de Audi e-tron gaat op avontuur in de woestijn

17-10-2018

Getest: de Audi e-tron gaat op avontuur in de woestijn

Een elektrische auto is zeer geschikt om efficiënt en voordelig te rijden. Maar met de Audi e-tron loont het om ook eens het avontuur op te zoeken. Dankzij de geavanceerde quattro vierwielaandrijving is de elektrische SUV namelijk ieder terrein de baas. Om dit kracht bij te zetten liet Audi hun allereerste elektrische auto testen in de woestijn van Namibië. De journalisten van AutoWeek mochten achter het stuur kruipen en zijn zeer positief over de Audi e-tron.

Controle en vrijheid

De test laat zien hoe de Audi e-tron zijn vermogen over elke aandrijfas kan verdelen voor een zo optimaal mogelijke rijervaring. Met een speciale boostknop kan de auto zijn totale vermogen zelfs opschroeven naar een indrukwekkende 408 pk. Met zoveel kracht verdwijnt de onzekerheid als sneeuw voor de zon. De journalist van AutoWeek noemt de Audi e-tron koersvast, stabiel en lichtvoetig. Hij prijst ook de controle en vrijheid die de elektrische aandrijving biedt, ongeacht de ondergrond.

Audi heeft het voor elkaar gekregen om een grote SUV te voorzien van een speels karakter, met de vrijheid om leuke dingen te doen. In het filmpje worden de verschillende rijmodi aan de tand gevoeld in de woestenij van Namibië. Bekijk hem hieronder.

Meteen de Audi e-tron bestellen? Reserveer dan bij ActivLease!

De Audi e-tron combineert een elektrische aandrijving met veel rijplezier en een hoog niveau van luxe. Wij verwachten dat de orderboeken voor de e-tron zeer binnenkort worden geopend. Wilt u een bericht ontvangen zodra u de Audi e-tron kunt bestellen? Reserveer dan uw exemplaar bij ActivLease. Onze vriendelijke medewerkers kunnen na bekendmaking van de leaseprijzen meteen een persoonlijke leaseofferte voor u maken.

Bron: AutoWeek

Relevante artikelen

Eindelijk officieel: de elektrische Audi e-tron! Begin 2019 in Nederland

18-09-2018 | We hebben er lang op moeten wachten, maar de Audi e-tron heeft eindelijk zijn camo...

Lees verder

Audi Q8 prijs bekend, hightech SUV van Audi nu te bestellen

20-07-2018 | Audi heeft de vanafprijs bekendgemaakt van de Q8, zijn allernieuwste premium SUV....

Lees verder

Veelbelovende elektrische auto's voor 2018/2019 [UPDATE]

16-07-2018 | Automobilisten gaan een aantal spannende jaren tegemoet! Dankzij de ontwikkeling v...

Lees verder

Bekijk het high tech Audi e-tron interieur

07-07-2018 | Later deze zomer kunnen wij de nieuwe Audi e-tron in vol ornaat bekijken want dan...

Lees verder