ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogGratis Porsche Taycan update brengt nieuwe func...

Gratis Porsche Taycan update brengt nieuwe functies ook naar huidige modellen

20-07-2022

Gratis Porsche Taycan update brengt nieuwe functies ook naar huidige modellen

De Porsche Taycan zal voor modeljaar 2023 voorzien worden van enkele verbeteringen en nieuwe functies. Maar geen zorgen als u nu al een Taycan least, want u loopt geen nieuwe functies mis! Het goede nieuws is dat ook Porsche door middel van over-the-air updates ook alle huidige Taycans kan voorzien van de nieuwste functies! ActivLease zet alvast de beste nieuwe mogelijkheden op een rijtje waar u zich op kunt verheugen.

Gratis update voor alle Taycans

De Porsche Taycan wordt sinds 2020 geleverd en voor modeljaar 2023 heeft Porsche een aantal nieuwigheden uit de kast getrokken voor de elektrische sportwagen. Om de huidige eigenaren van de Taycan niet in de kou te laten staan, maakt het merk gebruik van over-the-air software updates. Alle rijdende Taycans, wat er inmiddels zo’n 75.000 zijn, kunnen zo alsnog de nieuwe functies toegevoegd krijgen. En het is helemaal gratis!

Dit zijn de nieuwe functies

Wat is er dan allemaal nieuw? Onder andere is de temperatuurregeling van het accupakket verbeterd, waardoor snelladen vaker kan op hogere snelheden. In de rijmodus Normal en Range wordt de elektromotor op de vooras voortaan volledig uitgeschakeld. Dit komt de actieradius ook ten goede. Daarnaast wordt het infotainmentsysteem voorzien van een nieuwe look en wordt Spotify geïntegreerd. Porsche heeft ook aan de assistentiesystemen gesleuteld, want de parkeerhulp werkt al op grotere afstand dan voorheen. Als laatste wordt het mogelijk om achteraf extra opties bij te kopen. Zo kan bijvoorbeeld keyless entry worden geactiveerd!

Porsche Taycan leasen bij ActivLease

De over-the-air update van de Porsche Taycan is een mooi voorbeeld van hoe auto’s zelfs na de aflevering nog verbeterd en uitgebreid kunnen worden met nieuwe functies. Natuurlijk was de Taycan altijd al een erg indrukwekkende EV, wat wij ook zelf hebben ondervonden in onze EV TEST. Bij ActivLease kunnen onze lease adviseurs u uitgebreid informeren over welke Taycan uitvoering het beste bij u past. Natuurlijk kunt u ook direct een vrijblijvende leaseofferte bij ons aanvragen.

Lease acties voor de Porsche Taycan* bij ActivLease

79.2kWh RWD 408 pk
Porsche Taycan
Onderweg naar NL
79.2kWh RWD 408 pk
Netto bijtelling:
€ 600,-
Actieradius:
431 km
Leaseprijs:
€ 1.299,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogGratis Porsche Taycan update brengt nieuwe func...