ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogHyundai KONA Electric: alles over de navigatie...

Hyundai KONA Electric: alles over de navigatie en het infotainmentsysteem

25-09-2018
Hyundai KONA Electric: alles over de navigatie en het infotainmentsysteem

Met de Hyundai KONA Electric veranderen uw zakelijke autoritten van een verplichting in een plezier. Deze volledig elektrische SUV heeft namelijk de allerbeste technologie en infotainment in zijn klasse! Dat maakt hem in combinatie met de indrukwekkende actieradius en betaalbare vanafprijs de meestbesproken leaseauto van dit moment. ActivLease is uw KONA Electric lease expert en vertelt u er alles over. Wij kunnen alle uitvoeringen en opties leveren van de Hyundai KONA Electric. Vraag vandaag nog uw leaseofferte aan met vier procent bijtelling.

Navigeren via Apple CarPlay

De Hyundai KONA Electric heeft standaard een 7 inch touchscreen met ingebouwde achteruitrijcamera en digitale radio. Het systeem werkt met Bluetooth, Apple CarPlay en Android Auto, zodat u de apps en muziek van uw smartphone op het scherm kunt weergeven. Een speciaal vakje in de middenconsole zorgt er tegelijkertijd voor dat uw telefoon draadloos wordt opgeladen. U komt dus altijd met een volle batterij op uw bestemming aan!

8 inch infotainmentsysteem

U kan de KONA Electric lease opwaarderen met een 8 inch infotainmentsysteem. Dit is optioneel bij de Comfort en standaard vanaf uitvoering Fashion. Hiermee heeft u naast alle eerder genoemde functies ook toegang tot 3D-navigatiekaarten, diverse mediafuncties en LIVE Services met informatie over het weer, verkeer en nog veel meer. Kortom, de KONA houdt u van alles op de hoogte. En u krijgt er bovendien een hoogwaardig audiosysteem van Krell met acht speakers bij, voor een sterk verbeterde geluidservaring.

Hyundai KONA Electric instrumentarium

Digitaal instrumentarium

Elke KONA EV komt met een digitaal instrumentarium. Dit is de perfecte aanvulling op het navigatiesysteem en als u het eenmaal hebt ervaren, wilt u nooit meer anders. Op het scherm achter het stuur kunt u in één oogwenk allerlei relevante informatie aflezen, zoals de actieradius, het verbruik, de bandenspanning en nog veel meer. Met de knoppen op het stuurwiel bedient u eenvoudig de klimaatregeling, de snelheidslimiet en de regeneratieve remstand. Ook een aanrader: de ultramoderne head-up display.

ActivLease is uw KONA Electric lease expert

De Hyundai KONA Electric is een zeer complete leaseauto die u al het comfort en infotainment biedt dat u maar kunt wensen. En dankzij de grote 64 kWh batterij rijdt u tot wel 482 kilometer volledig elektrisch. De vriendelijke vier procent bijtelling maakt het leasen van de KONA EV nóg aantrekkelijker. En dat allemaal voor een superscherpe prijs! Maar wacht niet te lang met het aanvragen van uw leaseofferte, want de levertijden nemen toe.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai KONA Electric: alles over de navigatie...