ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>De head-up display van de nieuwe Hyundai KONA E...

De head-up display van de nieuwe Hyundai KONA Electric - zo werkt het

23-07-2018

De head-up display van de nieuwe Hyundai KONA Electric - zo werkt het

Tijdens lange autoritten is het belangrijk om alert en geïnformeerd te blijven. Uw rijervaring wordt in die situaties beter met een head-up display, een fraaie manier van informatievoorziening die u in de Hyundai KONA Electric aantreft. Met deze HUD is elektrisch rijden een stuk veiliger en aantrekkelijker. Dat maakt het een waardevolle toevoeging aan een leaseauto waarmee u maar liefst 480 kilometer range heeft! ActivLease is uw KONA lease expert en legt u uit hoe de head-up display werkt.

Allereerste Hyundai met head-up display

De KONA is de allereerste Hyundai met een head-up display. Dit projectiescherm toont handige informatie rechtstreeks in het zicht van de bestuurder. U kunt gegevens over de snelheid, het radiostation en navigatieaanwijzingen aflezen evenals de geactiveerde hulpmiddelen zoals Lane Keeping Assist en Blind Spot Collision Warning. Dit is niet alleen een handige maar ook veiligere manier van informatievoorziening, want u hoeft uw blik bijna niet meer van de weg af te halen. In het filmpje hieronder ziet u de head-up display in actie.

Optimaal afleesbaar

De head-up display komt automatisch tevoorschijn bij het starten van de KONA EV maar is ook handmatig in- of uit te schakelen met een knop naast het stuurwiel. Via het stuurwiel kunt u de positie, kijkhoek en helderheid van het acht inch schermpje aanpassen, zodat de informatie altijd optimaal afleesbaar is. En heeft u tijdens het rijden andere informatie nodig, bijvoorbeeld hoeveel actieradius u nog over heeft? Ook dat is via het stuurwiel volledig naar wens in te stellen.

Lease de Hyundai KONA Electric met vier procent bijtelling

Heeft u interesse in de Hyundai KONA Electric en de head-up display? Dan heeft ActivLease goed nieuws voor u, want al onze actiemodellen zijn standaard uitgevoerd met een HUD. Wij zijn specialist in elektrisch leasen en de volledig elektrische SUV is momenteel onze onbetwiste leasetopper. Bestel de volledig elektrische KONA vandaag nog bij ActivLease en u bent gegarandeerd van de vriendelijke vier procent bijtelling. U kunt gemakkelijk en vrijblijvend online een leaseofferte aanvragen!

Relevante artikelen

Dit zijn de fiscale voordelen van elektrisch rijden

08-03-2019 | Elektrisch rijden is de toekomst en de Nederlandse overheid helpt die toekomst maa...

Lees verder

Trekhaak onder uw Hyundai KONA Electric? Dit is er mogelijk

20-02-2019 | De Hyundai KONA Electric is een zeer geschikte leaseauto voor sportieve mensen. De...

Lees verder

Kies uit 3 stroomleveranciers bij meerkeuze-laadpalen in Arnhem

09-02-2019 | Net zoals u meerdere stroomleveranciers voor uw huis kan kiezen, kan u straks ook...

Lees verder

Hyundai KONA Electric vs Opel Ampera-e: EV's voor dagelijks gebruik

10-01-2019 | De Hyundai KONA Electric is kort na zijn marktintroductie al de nieuwe maatstaf vo...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.