ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe head-up display van de nieuwe Hyundai KONA E...

De head-up display van de nieuwe Hyundai KONA Electric - zo werkt het

23-07-2018
De head-up display van de nieuwe Hyundai KONA Electric - zo werkt het

Tijdens lange autoritten is het belangrijk om alert en geïnformeerd te blijven. Uw rijervaring wordt in die situaties beter met een head-up display, een fraaie manier van informatievoorziening die u in de Hyundai KONA Electric aantreft. Met deze HUD is elektrisch rijden een stuk veiliger en aantrekkelijker. Dat maakt het een waardevolle toevoeging aan een leaseauto waarmee u maar liefst 449 kilometer range heeft! ActivLease is uw KONA lease expert en legt u uit hoe de head-up display werkt.

Allereerste Hyundai met head-up display

De KONA is de allereerste Hyundai met een head-up display. Dit projectiescherm toont handige informatie rechtstreeks in het zicht van de bestuurder. U kunt gegevens over de snelheid, het radiostation en navigatieaanwijzingen aflezen evenals de geactiveerde hulpmiddelen zoals Lane Keeping Assist en Blind Spot Collision Warning. Dit is niet alleen een handige maar ook veiligere manier van informatievoorziening, want u hoeft uw blik bijna niet meer van de weg af te halen. In het filmpje hieronder ziet u de head-up display in actie.

Optimaal afleesbaar

De head-up display komt automatisch tevoorschijn bij het starten van de KONA EV maar is ook handmatig in- of uit te schakelen met een knop naast het stuurwiel. Via het stuurwiel kunt u de positie, kijkhoek en helderheid van het acht inch schermpje aanpassen, zodat de informatie altijd optimaal afleesbaar is. En heeft u tijdens het rijden andere informatie nodig, bijvoorbeeld hoeveel actieradius u nog over heeft? Ook dat is via het stuurwiel volledig naar wens in te stellen.

Lease de Hyundai KONA Electric met vier procent bijtelling

Heeft u interesse in de Hyundai KONA Electric en de head-up display? Dan heeft ActivLease goed nieuws voor u, want al onze actiemodellen zijn standaard uitgevoerd met een HUD. Wij zijn specialist in elektrisch leasen en de volledig elektrische SUV is momenteel onze onbetwiste leasetopper. Bestel de volledig elektrische KONA vandaag nog bij ActivLease en u bent gegarandeerd van de vriendelijke vier procent bijtelling. U kunt gemakkelijk en vrijblijvend online een leaseofferte aanvragen!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe head-up display van de nieuwe Hyundai KONA E...