ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Hyundai KONA Electric en Tesla Model X racen bi...

Hyundai KONA Electric en Tesla Model X racen bijna 1000 km tegen elkaar!

10-08-2018

Hyundai KONA Electric en Tesla Model X racen bijna 1000 km tegen elkaar!

De Tesla Model X kan u reeds leasen bij ActivLease en is een van de beste elektrische auto’s op de markt. Maar de topper van Tesla krijgt spoedig een sterke concurrent met de Hyundai KONA Electric. In het filmpje van EV YouTuber Bjorn Nyland racet hij in de KONA Electric tegen zijn vriend in de Pawel Dalene in de Tesla Model X P90DL. Het filmpje duurt een uur maar is superspannend! Wie er gaat winnen laten we geheim, maar u kan nog heel even profiteren van onze Hyundai KONA Electric aanbieding. Reserveer uw KONA Electric vandaag en rij dit jaar nog met vriendelijke bijtelling.

Van Oslo naar Trondheim in de Hyundai KONA Electric

De race gaat van Oslo naar Trondheim en weer terug, wat ongeveer een reis is van 965 kilometer! De elektrische auto’s worden dus uitvoerig getest. De Hyundai KONA Electric is een waardige tegenstander voor de Tesla Model X. De SUV van Tesla is wereldberoemd geworden door zijn grote accupakket en efficiënte stroomverbruik. Bovendien mag bestuurder Pawel in het filmpje gebruikmaken van het Supercharger network, waarmee Tesla extra opties voor snelladen geeft.

Efficiënt rijden met de KONA Electric

Maar de Hyudai KONA Electric heeft ook een groot voordeel. Het geavanceerde accupakket van de Koreanen is met 64 kWh op papier kleiner dan die van de Model X. Maar zoals het filmpje laat zien, is de KONA Electric in de praktijk efficiënter! Volgens WLTP meting ka de Koreaanse elektrische auto circa 482 kilometer rijden zonder opladen, wat uiterst indrukwekkend is.

Wilt u zien hoe de spannende race van Oslo naar Trondheim verder verloopt? U kan het filmpje hieronder bekijken.

Hyundai KONA Electric leasen in 2018? Reserveer bij ActivLease!

De Tesla Model X kan u leasen bij ActivLease. Registreert u dit jaar uw nieuwe Tesla, dan profiteert u van de vriendelijke bijtelling van vier procent. De Hyundai KONA Electric wordt later in het jaar geleverd en wij hebben nog een paar laatste reserveringsplaatsen! Bestel uw Hyundai KONA Electric met luxe Premium uitrusting, dan kan u gegarandeerd dit jaar erin plaatsnemen. Ook de Hyundai KONA Electric lease komt in aanmerking voor vier procent bijtelling. Vanaf 2019 levert ActivLease de Koreaanse elektrische auto in andere uitvoeringen. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder en kunnen meteen een leaseofferte naar u sturen.