ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogHyundai KONA Electric en Tesla Model X racen bi...

Hyundai KONA Electric en Tesla Model X racen bijna 1000 km tegen elkaar!

10-08-2018
Hyundai KONA Electric en Tesla Model X racen bijna 1000 km tegen elkaar!

De Tesla Model X kan u reeds leasen bij ActivLease en is een van de beste elektrische auto’s op de markt. Maar de topper van Tesla krijgt spoedig een sterke concurrent met de Hyundai KONA Electric. In het filmpje van EV YouTuber Bjorn Nyland racet hij in de KONA Electric tegen zijn vriend Pawel Dalene in de Tesla Model X P90DL. Het filmpje duurt een uur maar is superspannend! Wie er gaat winnen laten we geheim, maar u kan nog heel even profiteren van onze Hyundai KONA Electric aanbieding. Bestel uw KONA Electric vandaag en rij met vriendelijke bijtelling van vier procent.

Van Oslo naar Trondheim in de Hyundai KONA Electric

De race gaat van Oslo naar Trondheim en weer terug, wat ongeveer een reis is van 965 kilometer! De elektrische auto’s worden dus uitvoerig getest. De Hyundai KONA Electric is een waardige tegenstander voor de Tesla Model X. De SUV van Tesla is wereldberoemd geworden door zijn grote accupakket en efficiënte stroomverbruik. Bovendien mag bestuurder Pawel in het filmpje gebruikmaken van het Supercharger network, waarmee Tesla extra opties voor snelladen geeft.

Efficiënt rijden met de KONA Electric

Maar de Hyundai KONA Electric heeft ook een groot voordeel. Het geavanceerde accupakket van de Koreanen is met 64 kWh op papier kleiner dan die van de Model X. Maar zoals het filmpje laat zien, is de KONA Electric in de praktijk efficiënter! Volgens WLTP meting kan de Koreaanse elektrische auto circa 482 kilometer rijden zonder opladen, wat uiterst indrukwekkend is.

Wilt u zien hoe de spannende race van Oslo naar Trondheim verder verloopt? U kan het filmpje hieronder bekijken.

Hyundai KONA Electric leasen? Vraag een offerte aan bij ActivLease!

De Tesla Model X kan u leasen bij ActivLease. Registreert u dit jaar uw nieuwe Tesla, dan profiteert u van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Ook de Hyundai KONA Electric lease komt in aanmerking voor vier procent bijtelling. ActivLease levert de Koreaanse elektrische auto in alle uitvoeringen en kleuren. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder en kunnen meteen een leaseofferte naar u sturen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai KONA Electric en Tesla Model X racen bi...