ActivLease
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogNetflix kijken tijdens het opladen van uw Tesla...

Netflix kijken tijdens het opladen van uw Tesla, binnenkort kan het

10-04-2019

Netflix kijken tijdens het opladen van uw Tesla, binnenkort kan het

Het leven van Tesla bestuurders wordt alsmaar beter. Onlangs rolde de elektrische autobouwer een Sentry Mode uit voor al zijn modellen en CEO Elon Musk heeft alweer een nieuwe, interessante update aangekondigd via Twitter. Hij stelt dat het binnenkort mogelijk is om filmpjes op het beeldscherm van een Tesla te bekijken als deze bij een Supercharger wordt opgeladen. Daarnaast gaan alle Supercharger laadstations uiteindelijk gratis WiFi aanbieden. Een geweldige update, want met deze functie vliegt de oplaadtijd voor uw elektrische Tesla in een oogwenk voorbij!

Netflixen in een Tesla

Even de tijd doden tijdens het opladen van uw Tesla? Dan hoeft u straks dus niet meer uw smartphone te pakken. Met de aankomende update kan elke Tesla filmpjes afspelen via het grote touchscreen. De functie werkt uit veiligheidsredenen alleen als de elektrische auto in parkeerstand staat en gekoppeld is aan een Supercharger. Volgens Elon Musk komt er ook ondersteuning voor YouTube en Netflix. Zo kunt u nog even achterover leunen en een aflevering van uw favoriete serie streamen terwijl de accu volstroomt.

Gratis WiFi bij alle Superchargers

Het plan van Musk om alle Superchargers van gratis WiFi te voorzien is vrij ambitieus. Wereldwijd tellen we namelijk al meer dan 1.400 laadstations. Naast een nieuwe manier van tijdverdrijf zal het er ook voor zorgen dat Tesla rijders beter toegang krijgen tot nieuwe updates. Niet iedereen kan thuis immers een optimaal WiFi-signaal ontvangen in hun auto. Wanneer de update precies uitkomt is nog niet bekend, maar deze zou onderdeel zijn van aankomende softwareversie 10.

Tesla leasen zeer aantrekkelijk bij ActivLease

Een Tesla zakelijk leasen is aantrekkelijker dan ooit. Niet alleen vanwege de gratis over-the-air updates die uw auto constant verbeteren, maar ook vanwege de fiscale voordelen waarvan u met een elektrische auto profiteert zoals de 4% bijtelling. Bij ActivLease kunt u een scherpe leaseofferte aanvragen voor de Tesla Model S, Model X en de nieuwe Model 3. En in 2021 voegen wij als leaseintermediair de crossover Model Y toe aan onze voorraad!

Bron: Teslarati

Relevante artikelen

Hyundai KONA Electric en Tesla Model X racen bijna 1000 km tegen elkaar!

10-08-2018 | De Tesla Model X kan u reeds leasen bij ActivLease en is een van de beste elektris...

Lees verder

Sentry Mode bewaakt nu ook de Tesla Model S en Model X

04-04-2019 | Tesla introduceerde eerder dit jaar de nieuwe Sentry Mode voor de Tesla Model 3. D...

Lees verder

Filmpje: zo voelt het om te accelereren in de Tesla Roadster

13-12-2018 | In 2020 komt de nieuwe Tesla Roadster uit. Dat is niet zomaar een elektrische spor...

Lees verder

Tesla Model 3 getest: is de veiligste auto op de weg!

12-10-2018 | De Tesla Model 3 komt in de toekomst naar Nederland en is reeds uiterst populair o...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.