ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogSentry Mode bewaakt nu ook de Tesla Model S en...

Sentry Mode bewaakt nu ook de Tesla Model S en Model X

04-04-2019

Sentry Mode bewaakt nu ook de Tesla Model S en Model X

Tesla introduceerde eerder dit jaar de nieuwe Sentry Mode voor de Tesla Model 3. Dit beveiligingssysteem zorgt op ludieke maar effectieve wijze dat vandalen, inbrekers en dieven worden afgeschrikt. De functie wordt nu ook beschikbaar gesteld voor de Tesla Model S en Model X, zo blijkt uit berichten van de bestuurders. Bent u op zoek naar een voordelige Tesla voor zakelijke lease? Dan kunt u bij ActivLease terecht! Bekijk online ons Tesla lease aanbod, waarmee u in aanmerking komt voor de gunstige 4 procent bijtelling.

Hoe Sentry Mode werkt

Sentry Mode gebruikt de camera’s, speakers en displays van een Tesla om kwaadwillende mensen af te schrikken en waarschuwen. Het systeem kan handmatig worden geactiveerd door de bestuurder via het touchscreen in de auto. Zodra iemand in de buurt komt en tegen de auto duwt of leunt, dan verschijnt er een waarschuwing op het middelste scherm en beginnen de camera’s met opnemen. Bij echt gevaar wordt het alarm geactiveerd en speelt de auto keiharde muziek af. De eigenaar krijgt in dat geval een melding via de mobiele Tesla app en kan de beelden van het incident downloaden.

Hieronder een afbeelding van Sentry Mode in de Tesla Model X. Uiteraard heeft Elon Musk er weer een komische draai aan gegeven, zoals bij veel andere functies. De rode lens op het scherm is namelijk een knipoog naar de beruchte computer uit de film 2001: A Space Odyssey.

Tesla Sentry Mode

Over-the-air update

De nieuwe Sentry Mode wordt via een over-the-air software update uitgerold en is beschikbaar voor alle Tesla’s die na augustus 2017 zijn gebouwd. Het idee voor de Sentry Mode werd geopperd door eigenaren die slachtoffer werden van inbraak, diefstal en vandalisme. Elon Musk liet het vervolgens toepassen op alle modellen. Zoals onderstaand filmpje aantoont werkt het systeem nog niet helemaal vlekkeloos, maar Tesla staat erom bekend dat het snel verbeteringen en updates uitbrengt voor zijn software.

Tesla leasen wordt steeds leuker en voordeliger

Een groot voordeel van een Tesla als leaseauto is dat u constant updates blijft ontvangen die de auto leuker, veiliger en beter maken. Bestuurders hebben zo al toegang gekregen tot een hoop handige functies en verborgen features. Met de introductie van de betaalbare Model 3 is het leasen van een Tesla bovendien bereikbaar geworden voor een groot publiek. ActivLease is specialist in elektrische auto’s en u kunt bij ons voor elk model van Tesla een operational of financial leaseofferte aanvragen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogSentry Mode bewaakt nu ook de Tesla Model S en...