ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogHyundai maakt het bont met 6 nieuwe KONA Electr...

Hyundai maakt het bont met 6 nieuwe KONA Electric kleuren

20-04-2020

Hyundai maakt het bont met 6 nieuwe KONA Electric kleuren

Hoe kan één van de beste elektrische auto’s nog beter gemaakt worden? Daar weet Hyundai wel raad mee. Zij hebben de populaire Kona Electric dit jaar een flinke upgrade gegeven met extra rijbereik, snellere laadtijden én een verbeterde uitrusting. Nu heeft Hyundai ook nog eens zes bonte nieuwe kleuren toegevoegd waaruit u kunt kiezen. De elektrische Kona is snel leverbaar bij ActivLease en u kunt hem al leasen vanaf 89 euro bijtelling per maand.

Nieuwe kleuren

De nieuwe kleuren die u kunt kiezen voor de Hyundai Kona Electric zijn Engine Red, Polar White (allebei zonder meerprijs), Stellar Blue (695 euro), Platinum Silver, Sunset Red en Phantom Black (allen 795 euro). Daarmee komt het totaal op 13 verschillende lakkleuren. Een two tone dakoptie is ook beschikbaar. Genoeg keuze dus om de auto een eigen stijl mee te geven!

Hyundai Kona Electric - Engine Red
Hyundai Kona Electric - Polar White
Hyundai Kona Electric - Stellar Blue
Hyundai Kona Electric - Platinum Silver
Hyundai Kona Electric - Sunset Red
Hyundai Kona Electric - Phantom Black

Verbeterde actieradius

Niet alleen aan de buitenkant is er nieuws. Hyundai heeft de aandrijflijn van de Kona EV verbeterd zodat hij meer rijbereik uit de accu weet te halen. De actieradius is nu vastgesteld op wel 484 km! Daarnaast is de auto nu geschikt voor een 3-fase laadsysteem voor kortere laadtijden en het scherm van het navigatiesysteem is van 8 inch naar 10,25 inch vergroot.

Voordelig de vernieuwde Kona Electric leasen bij ActivLease

De Hyundai Kona Electric is dankzij een aantal verbeteringen nog interessanter geworden als leaseauto. En dat terwijl de compacte SUV zich al een tijdje mag rekenen tot de populairste elektrische auto’s in Nederland. Ook bij ActivLease zijn we onder de indruk en u kunt bij ons de Kona Electric leasen in alle kleuren en uitvoeringen. Vraag vandaag nog een leaseofferte aan en u kunt al vanaf de zomer rijden. We hebben zelfs nog een beperkte Kona Electric voorraad met slechts 4% bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai maakt het bont met 6 nieuwe KONA Electr...