ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De grote Tesla V10 software update: dit zijn de hoogtepunten

09-08-2019

De grote Tesla V10 software update: dit zijn de hoogtepunten

Wie in een Tesla rijdt kan zich verheugen op een grote software update voor zijn leaseauto. Deze zomer begint het elektrische automerk met het uitrollen van softwareversie V10, met een hoop nieuwe functies die het leasen van een Tesla nog beter en interessanter maken. Bij ActivLease zijn we groot fan van modellen zoals de Tesla Model 3 en Tesla Model X en kijken we uit naar de aankomende update. We verzamelen voor u de meest opvallende toevoegingen die al bekend zijn gemaakt.

Smart Summon

De aankomende software update bevat een verbeterde versie van Summon. De Summon functie werkt met de Tesla smartphone app en zorgt ervoor dat de auto vanaf de parkeerplaats automatisch naar u toe komt rijden. Met de verbeterde ‘Smart Summon’ zou de Tesla beter in staat zijn om zelfstandig over de parkeerplaats te navigeren en obstakels als andere auto’s, stoepranden en drempels kunnen zien.

YouTube en Netflix

Een andere in het oog springende functie is het streamen van YouTube en Netflix. U kunt straks een film kijken of tv-serie bingen op het grote scherm van de Tesla! Dat wil toch iedereen? Zo hoeft u zich in ieder geval niet meer te vervelen als u de auto aan het opladen bent. Het streamen is volgens Elon Musk ‘amazingly immersive’ en voorlopig alleen beschikbaar als de auto stilstaat en een WiFi verbinding heeft. In de toekomst moet het ook mogelijk worden zodra de Tesla volledig autonoom kan rijden.

Car Karaoke

Wie graag de stembanden traint heeft nog iets om naar uit te kijken: Car Karaoke. Elon Musk werd eerder op Twitter gevraagd of hij een karaoke modus kan toevoegen die u laat meezingen met de afgespeelde muziek. Andere nieuwe slimmigheden zijn de mogelijkheid om berichten van uw telefoon te laten oplezen door de auto en het aanpassen van het volume voor de rijbaanindicator.

Betere Autopilot

Het herkennen van stoplichten en verkeersborden is een belangrijk onderdeel van de Autopilot-functie. Met de aankomende software update moet de auto hierin nog beter worden. Volgens Musk zou daarnaast de Autopilot-functie beter werken op de snelweg, maar details hierover houdt hij voor zichzelf.

Cuphead en andere games

Dankzij Tesla Arcade begint de auto steeds meer een gaming platform te lijken. Het is al mogelijk om retrogames als Centipede en Missile Command te spelen op het centrale beeldscherm en u kunt hiervoor gewoon een Xbox of PlayStation-controller gebruiken door deze op de USB-poort aan te sluiten. Met de aankomende V10 update begint ook het gameaanbod volwassener te worden. Cuphead is een uitdagende en veelgeprezen platformer in een retro tekenfilmstijl. Andere nieuwkomer is survivalgame Fallout Shelter en wie weet heeft Musk nog verrassingen in petto.

Tesla leasen met 4 procent bijtelling bij ActivLease

Met de gratis updates heeft Tesla een groot voordeel ten opzichte van andere elektrische automerken. Bovendien profiteert u van diverse fiscale voordelen als u een Tesla gaat leasen, waaronder de lage zakelijke bijtelling. ActivLease is expert in elektrisch leasen. U kunt bij ons terecht voor het zakelijk leasen van alle Tesla modellen waaronder de nieuwe Model 3. Deze is alleen dit jaar nog leverbaar met 4% bijtelling. Een ideaal moment om de elektrische overstap te maken!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe grote Tesla V10 software update: dit zijn de...