ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogComfortabel kamperen in de Hyundai KONA Electri...

Comfortabel kamperen in de Hyundai KONA Electric met de Utility Mode

16-08-2018
Comfortabel kamperen in de Hyundai KONA Electric met de Utility Mode

De indrukwekkende en betaalbare Hyundai KONA Electric is van alle markten thuis. Wist u dat de elektrische auto beschikt over een Utility Mode? Deze zorgt ervoor dat het warm en comfortabel blijft wanneer u langdurig gaat slapen, stilstaan of kamperen in uw auto. ActivLease vertelt u alles over deze handige functie. De Hyundai KONA Electric leasen kan bij ons in alle uitvoeringen en kleuren. Bekijk de voorraadmodellen en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan met vier procent bijtelling.

Hyundai KONA Electric Utility Mode

Zet u de KONA Electric vanuit stilstand in de Utility Mode, dan blijven allerlei functies beschikbaar zonder dat de batterij onnodig wordt belast. U kan bijvoorbeeld de USB- en 12 voltaansluitingen, de climate control, het touchscreen én het Krell Premium audiosysteem gebruiken. Erg handig als u lange tijd wil wachten, slapen of onderweg naar uw vakantiebestemming in de auto wil kamperen. Zo hoeft u niets in te leveren aan comfort of entertainment en rijdt u met voldoende actieradius weer verder!

In het filmpje hieronder ziet u een demonstratie van de Utility Mode in de Hyundai KONA Electric.

KONA Electric met 64 kWh accu

Met de Hyundai KONA Electric hoeft u niet te vrezen dat de accu snel leeg raakt. Het batterijpakket van 64 kWh levert genoeg kracht om u een actieradius van maar liefst 482 kilometer te garanderen. Meer dan genoeg bereik voor woon- en werkverkeer of om onbezorgd mee op vakantie te gaan. En dat volledig elektrisch en emissievrij! Dankzij de grote accucapaciteit gaat het opladen van de KONA Electric razendsnel. Met een 175 kW snellader kan u binnen een half uur alweer 200 tot 300 kilometer rijbereik bijladen.

ActivLease is uw Hyundai KONA Electric expert

Wilt u een voordelige maar veelzijdige elektrische auto leasen? En tegelijkertijd afscheid nemen van accuvrees? Dan is de Hyundai KONA Electric iets voor u! De vriendelijke vier procent bijtelling, indrukwekkende actieradius en rijke standaarduitrusting van de KONA Electric maken het de ideale zakenauto. ActivLease is uw elektrische lease intermediair die u helpt bij iedere stap van de elektrische omslag. Vraag vandaag nog uw KONA EV leaseofferte aan!

Tags
Hyundai
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogComfortabel kamperen in de Hyundai KONA Electri...