ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Comfortabel kamperen in de Hyundai KONA Electri...

Comfortabel kamperen in de Hyundai KONA Electric met de Utility Mode

16-08-2018

Comfortabel kamperen in de Hyundai KONA Electric met de Utility Mode

De indrukwekkende en betaalbare Hyundai KONA Electric is van alle markten thuis. Wist u dat de elektrische auto beschikt over een Utility Mode? Deze zorgt ervoor dat het warm en comfortabel blijft wanneer u langdurig gaat slapen, stilstaan of kamperen in uw auto. ActivLease vertelt u alles over deze handige functie. De Hyundai KONA Electric leasen kan bij ons in alle uitvoeringen en kleuren. Bekijk de voorraadmodellen en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan met vier procent bijtelling.

Hyundai KONA Electric Utility Mode

Zet u de KONA Electric vanuit stilstand in de Utility Mode, dan blijven allerlei functies beschikbaar zonder dat de batterij onnodig wordt belast. U kan bijvoorbeeld de USB- en 12 voltaansluitingen, de climate control, het touchscreen én het Krell Premium audiosysteem gebruiken. Erg handig als u lange tijd wil wachten, slapen of onderweg naar uw vakantiebestemming in de auto wil kamperen. Zo hoeft u niets in te leveren aan comfort of entertainment en rijdt u met voldoende actieradius weer verder!

In het filmpje hieronder ziet u een demonstratie van de Utility Mode in de Hyundai KONA Electric.

KONA Electric met 64 kWh accu

Met de Hyundai KONA Electric hoeft u niet te vrezen dat de accu snel leeg raakt. Het batterijpakket van 64 kWh levert genoeg kracht om u een actieradius van maar liefst 482 kilometer te garanderen. Meer dan genoeg bereik voor woon- en werkverkeer of om onbezorgd mee op vakantie te gaan. En dat volledig elektrisch en emissievrij! Dankzij de grote accucapaciteit gaat het opladen van de KONA Electric razendsnel. Met een 175 kW snellader kan u binnen een half uur alweer 200 tot 300 kilometer rijbereik bijladen.

ActivLease is uw Hyundai KONA Electric expert

Wilt u een voordelige maar veelzijdige elektrische auto leasen? En tegelijkertijd afscheid nemen van accuvrees? Dan is de Hyundai KONA Electric iets voor u! De vriendelijke vier procent bijtelling, indrukwekkende actieradius en rijke standaarduitrusting van de KONA Electric maakt het de ideale zakenauto. ActivLease is uw elektrische lease intermediair die u helpt bij iedere stap van de elektrische omslag. De levertijden lopen gestaag op, dus wacht niet te lang met het aanvragen van een leaseofferte!

Relevante artikelen

Hyundai KONA Electric: alles over de navigatie en het infotainmentsysteem

25-09-2018 | Met de Hyundai KONA Electric veranderen uw zakelijke autoritten van een verplichti...

Lees verder

Hyundai KONA Electric en Tesla Model X racen bijna 1000 km tegen elkaar!

10-08-2018 | De Tesla Model X kan u reeds leasen bij ActivLease en is een van de beste elektris...

Lees verder

Daar zijn ze, de eerste exemplaren Hyundai KONA Electric in Nederland!

09-08-2018 | De boot met eerste exemplaren van de Hyundai KONA Electric is aangekomen in de hav...

Lees verder

Zie de Hyundai KONA Electric opgeladen worden met 175 kW snellader

03-08-2018 | De Hyundai KONA Electric is de grote nieuwe stap voor elektrisch rijden. Volgens d...

Lees verder