ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogZie de Hyundai KONA Electric opgeladen worden m...

Zie de Hyundai KONA Electric opgeladen worden met 175 kW snellader

03-08-2018

Zie de Hyundai KONA Electric opgeladen worden met 175 kW snellader

De Hyundai KONA Electric is de grote nieuwe stap voor elektrisch rijden. Volgens de vernieuwde WLTP meting heeft deze elektrische topper een uiterst indrukwekkend elektrisch bereik van 482 kilometer. Maar de KONA Electric kan niet alleen ver rijden met nul uitstoot, hij kan ook snel laden! ActivLease heeft voor u een filmpje waarin de KONA Electric accu totaal opgeladen wordt met een 175 kW snellader. Bestel uw elektrische leaseauto en profiteer van de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Hyundai KONA Electric snelladen

In dit filmpje kan u in realtime zien hoe snel de Hyundai KONA Electric oplaadt, ondanks het grote accupakket.

Van 10 procent capaciteit naar een volledig volle accu duurt 1 uur en 42 minuten met een 175 kW snellader van Fortum. Het werkelijke vermogen lag volgens de filmmaker lager, maar het grootste gedeelte van de batterij wordt snel opgeladen. Dus binnen een half uur kan u gemakkelijk 200 tot 300 kilometer elektrisch bereik opladen met de Hyundai KONA Electric.

Met zijn uiterst indrukwekkende actieradius van 482 kilometer wordt de KONA Electric reeds beschouwd als een Tesla Killer. De KONA Electric leasen is ook net zo interessant dankzij de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Premium uitrusting bestellen voor KONA Electric

ActivLease levert de Hyundai KONA EV als Premium model, rijkelijk uitgevoerd met lederen bekleding, navigatie, Advanced Smart Cruise Control, een head-up display en nog veel meer. Vanaf 2019 breiden wij onze voorraad uit met de Comfort en Fashion edities, verkrijgbaar in alle lakkleuren en uit te breiden met het optionele Navigation Pack en Design Pack. De Premium KONA Electric blijft volgend jaar leverbaar en kan u dan leasen met een schuifdak en two-tone dak.

Hyundai KONA Electric leasen het voordeligst bij ActivLease

Dit jaar nog de Hyundai KONA Electric leasen is een kans die u veel voordeel oplevert. U kunt een scherpe leaseofferte aanvragen bij onze vriendelijke medewerkers. Als elektrische lease intermediair bieden wij u service en advies bij iedere stap van de elektrische omslag. Zo kan u bijvoorbeeld ook een laadpaal op eigen terrein bestellen bij ActivLease. Bestel uw Hyundai KONA Electric lease met vriendelijke bijtelling bij ActivLease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogZie de Hyundai KONA Electric opgeladen worden m...