ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogMet de Hyundai KONA Electric actieradius rijdt...

Met de Hyundai KONA Electric actieradius rijdt u wel 482 km op één acculading

19-04-2018

Met de Hyundai KONA Electric actieradius rijdt u wel 482 km op één acculading

De Hyundai KONA Electric is een betaalbare gezinsauto met een actieradius die niet zou misstaan in een Tesla. Volgens de nieuwe WLTP-meting kan u 482 km elektrisch rijden zonder te laden. Dit maakt de KONA ook zeer geschikt als investering voor uw zakelijke mobiliteit. Lees alles over de Hyundai KONA EV actieradius en hoe u deze nog meer kan verbeteren. U kan de KONA Electric bestellen voor een zakelijke lease met vier procent bijtelling bij ActivLease.

Hyundai KONA actieradius van 482 kilometer

De Hyundai KONA Electric is voorlopig de enige auto in zijn klasse die een ruim elektrisch rijbereik combineert met een aantrekkelijke leaseprijs. De elektrische KONA heeft een geavanceerd accupakket van 64kWh. Dit resulteert in een zeer indrukwekkende actieradius van wel 482 kilometer. Het bereik is gemeten volgens de nieuwe WLTP en dus zeer reëel te noemen. De Hyundai KONA EV is geschikt om te snelladen met 100kW bij de daarvoor geschikte laadstations. In minder dan een uur is de accu weer 80% vol. Wilt u liever de KONA thuis of op het werk opladen, dan duurt dit ongeveer tien uur.

Regeneratief remsysteem

De KONA EV maakt gebruik van een regeneratief remsysteem, net als andere elektrische auto’s zoals de Volkswagen e-Golf en Nissan Leaf. Deze slimme technologie vormt een hulpmiddel om efficiënter te rijden en de actieradius van uw leaseauto te optimaliseren. De batterij van de KONA Electric wordt bijgeladen terwijl u afremt. Erg handig in files of druk stadsverkeer! De KONA weet dankzij een sensor vooraan welke mate van regeneratie het beste is, maar u kan dit ook helemaal zelf instellen.

Hyundai Kona Electric 2018

Verbeter uw KONA Electric actieradius

Elektrische auto’s van Hyundai zoals de IONIQ staan bekend om de vele instelmogelijkheden voor de elektrische aandrijving. Ook de KONA Electric biedt verschillende manieren om uw actieradius te verbeteren. U kan bijvoorbeeld kiezen uit drie verschillende rijstanden: Eco, Comfort en Sport. In de Eco-stand geeft de auto voorrang aan de meest essentiële functies, zodat er zo min mogelijk energie wordt verbruikt. Daarnaast kan u de maximale snelheid beperken, climate control aanpassen en uw rijgedrag monitoren. Heeft u toch onvoldoende actieradius om uw bestemming te bereiken? De KONA EV ziet dit en begeleidt u keurig naar het dichtstbijzijnde laadstation. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

De KONA Electric bestellen met vier procent bijtelling

Elektrisch autorijden in de KONA EV is dankzij de grote actieradius comfortabel en bovendien uiterst voordelig. De Hyundai KONA Electric kan u nu bestellen voor een operational lease. Dat betekent dat u nog profiteert van de vriendelijke vier procent bijtelling die van toepassing is op alle volledig elektrisch aangedreven auto’s. Zeer interessant dus voor een zakelijke lease! ActivLease is uw elektrische lease expert. Wij helpen u graag met het maken van de elektrische overstap!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMet de Hyundai KONA Electric actieradius rijdt...