ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Hyundai KONA Electric levertijd wordt korter door verhoogde productie

26-10-2018

Hyundai KONA Electric levertijd wordt korter door verhoogde productie

De Hyundai KONA Electric is uiterst populair in Nederland dus gelukkig hoeven geïnteresseerden korter te wachten op hun nieuwe leaseauto. De Koreanen gaan de productie in 2019 opschroeven en willen de levertijd zwaar inkorten. ActivLease is blij met dit nieuws, want wij hebben reeds een groot aantal bestellingen voor de KONA Electric en willen u uiteraard zo snel mogelijk uw nieuwe auto leveren. De Hyundai KONA Electric staat ook in onze Lease Top 10 als een van de meest gewilde elektrische leasemodellen.

“De B-segment SUV is niet alleen in Nederland gewild, maar ook in diverse andere Europese landen. Dat is jammer voor klanten die deze gewilde elektrische auto hebben besteld, maar ook voor berijders die de KONA Electric nog willen bestellen”, reageert de Nederlandse Hyundai importeur tegen Autovisie.

Voorrang met KONA Electric bestellingen

Desalniettemin is Nederland een van de grootste elektrische automarkten in Europa en krijgt ons land daarom voorrang met de volgende leveringen. De importeur bevestigt dat Hyundai daarom alle orders, die beloofd waren voor 2018, nog voor de jaarwisseling gaat leveren. Leaserijders kunnen dan profiteren van de vriendelijke bijtelling van vier procent voor emissievrije auto’s.

Snellere productie in 2019

De Koreanen kijken ook naar de volgende grote golf orders voor de KONA Electric. Het productieproces wordt verder uitgebreid en versneld, om de levertijd drastisch terug te dringen.

Hyundai KONA Electric. Bestel hem bij ActivLease!

Elektrische actieradius van 482 kilometer

De Hyundai KONA Electric is zo onweerstaanbaar omdat het een redelijk geprijsde compacte SUV is die met een verbluffend hoog elektrisch bereik komt. Volgens de nieuwe WLTP meting kan deze Hyundai circa 482 kilometer op één acculading rijden! De auto wordt met een 64 kWh accupakket geleverd en heeft verscheidene energiebesparende systemen, zoals regeneratieve remmen.

ActivLease kan uw Hyundai KONA Electric in alle uitvoeringen leveren

ActivLease heeft meerdere varianten van de elektrische SUV in de Lease Top 10 staan. U kunt deze modellen bestellen met elk gewenste kleur en optiepakket. Onze vriendelijke medewerkers helpen u bij iedere stap van de elektrische omslag en uw KONA Electric komt ook met de vriendelijke bijtelling van vier procent. Zelfs in 2019 valt de totale cataloguswaarde van deze leaseauto in de voordelige bijtellingscategorie! U vindt onze actiemodellen op de KONA Electric bestelpagina.

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai KONA Electric levertijd wordt korter do...