ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogHyundai toont opgefriste Kona Electric voor 202...

Hyundai toont opgefriste Kona Electric voor 2021: nieuwe look, zelfde techniek

11-11-2020

Hyundai toont opgefriste Kona Electric voor 2021: nieuwe look, zelfde techniek

De volledig elektrische Hyundai Kona krijgt komende zomer een vernieuwd uiterlijk. Afgelopen jaar werd de reguliere Kona al aangepakt en straks is de Kona Electric aan de beurt. Zo wordt het uiterlijk van de verschillende uitvoeringen meer gelijk getrokken. Ook met het vernieuwde uiterlijk blijft de Kona gelukkig een iets excentrieke auto om te zien. We moeten er dus alleen nog even op wachten. Gelukkig kunt u dit jaar nog de huidige, technisch identieke Kona uit voorraad leasen bij ActivLease. Dan profiteert u nog net op tijd van de gunstige 8% bijtelling!

Vooral de voorkant is opnieuw getekend

Veruit het meest opvallende verschil bij de vernieuwde Kona Electric is het vooraanzicht. Het huidige model heeft net als veel elektrische auto’s een grillvormig reliëf in de neus, maar de voorkant is straks volledig ‘clean’. Het Hyundai logo verhuist nog een stukje verder omhoog. De voor de Kona kenmerkende gesplitste LED verlichting en koplampunits zijn gebleven, maar wel iets aangescherpt qua vorm. Aan de zijkant vallen de meegespoten wielkasten op en aan de achterkant vinden we licht gewijzigde bumpers en verlichtingsunits. De laadaansluiting bevindt zich nog steeds in de voorkant.

Subtiele veranderingen binnenin

In het interieur zijn de verschillen iets subtieler. Op sommige plekken wordt ander materiaal gebruikt, maar het ontwerp is grotendeels hetzelfde. De verschillen die in het oog springen zijn het infotainmentscherm, met de knoppen niet langer aan de zijkant maar onderaan, en het nieuwe digitale instrumentarium achter het stuur. Wel stelt Hyundai extra veiligheidssystemen beschikbaar. Zo kan het automatische noodstopsysteem voortaan ook fietsers herkennen.

Dezelfde elektromotor en accu met grote actieradius

Hoe zit het dan met de actieradius? Die gaat niet veranderen. De vernieuwde Kona Electric heeft exact dezelfde techniek onder de kap als nu. En dat is niet erg, want de actieradius is al bijzonder ruim. Zo komt de variant met 64 kWh accupakket maar liefst 484 kilometer ver!

De vernieuwde Kona komt pas komende zomer op de markt, maar bij ActivLease least u dit jaar nog extra voordelig de huidige Kona Electric. Dankzij de ruime voorraad kunt u snel instappen en maakt u nog op tijd gebruik van de huidige 8% bijtelling.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai toont opgefriste Kona Electric voor 202...