ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogJaguar XF Sportbrake nu leasen bij ActivLease

Jaguar XF Sportbrake nu leasen bij ActivLease

24-11-2017

Jaguar XF Sportbrake nu leasen bij ActivLease

De Jaguar XF Sportbrake is in Nederland gearriveerd en kan u nu ook leasen bij ActivLease. De nieuwe Jaguar is het bewijs dat een estate sexy kan zijn. De Sportbrake is aan de buitenkant vergelijkbaar met de sedan uitvoering maar dan uitgerekter en voorzien van nog meer uiterst fraaie details. Het belooft een belangrijke leaseauto te worden in het segment van de stationwagons. ActivLease heeft verscheidene uitvoeringen van de nieuwe Jaguar XF Sportbrake op voorraad. Vraag een leaseofferte aan en onze vriendelijke medewerkers helpen u verder.

Jaguar XF Sportbrake is een aantrekkelijke estate

De Jaguar XF Sportbrake leasen is een uiterst slimme beslissing voor als u de luxe van de sedan editie prefereert maar ook een leaseauto zoekt die uw gezin kan vervoeren, indien mogelijk op vakantie. De XF Sportbrake voldoet aan die criteria, het is de natuurlijke evolutie van de XF sedan en levert op elk vlak meer in plaats van minder. De Jaguar XF Sportbrake is ontworpen volgens de laatste designtrends van de Britten en bevat thans F-Type elementen in de uiterst strakke achterlichten. Een leuk detail dat echte Jaguar fanaten zal bekoren.

Kofferbakruimte van 1700 liter

U krijgt wel meer auto voor slechts een iets hogere leaseprijs ten opzichte van de sedan uitvoering van de Jaguar XF. Het interieur van de Jaguar XF Sportbrake is ook gelijkgetrokken met de sedan maar dan langer door de kofferbakruimte. U kan standaard 565 liter bagage kwijt achterin de XF Sportbrake. Klapt u de achterbank naar beneden dan bereikt u het maximum met wel 1700 liter ruimte.

Jaguar XF Sportbrake

Jaguar XF Sportbrake motor

Jaguar heeft een rijk motorenpakket samengesteld om meteen bij de XF Sportbrake in Nederland te leveren. Benzinerijders hebben wel maar 1 keus namelijk de 2.0t met een vermogen van 184 kW. Dieselrijders hebben veel meer keus met vier motoren. Het begint bij de 2.0d e-performance met een vermogen van 120 kW en dan zijn er ook nog edities met een vermogen van 132 kW en 177 kW. Het topmodel is een V6 3.0 liter motor met een vermogen van 221 kW.

Jaguar XF Sportbrake leasen in elke uitvoering kan bij ActivLease

Al deze Jaguar XF Sportbrake uitvoeringen en motoren zijn uit voorraad leverbaar bij ActivLease. Onze vriendelijke medewerkers gaan meteen aan de slag als u een leaseofferte aanvraagt. Het is een geweldige leaseauto voor zakelijk verkeer of om mee op vakantie te gaan, gezellig met het hele gezin. ActivLease is uw Jaguar XF Sportbrake leaseintermediair.

Tags
Jaguar
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogJaguar XF Sportbrake nu leasen bij ActivLease