ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Jeep Compass krijgt make-over met volledig nieuw interieur

06-04-2021

Jeep Compass krijgt make-over met volledig nieuw interieur

Hoewel Jeep in januari al aankondigde met een vernieuwde Compass te komen, is de auto nu volledig gepresenteerd. Aan de buitenkant gaat het om een facelift, maar in het interieur zijn grote veranderingen te zien. Dit heeft een complete make-over gekregen. En goed nieuws als u de nieuwe Jeep Compass als plug-in hybride wil leasen: de 4xe varianten met stekker blijven van de partij. U least de nieuwe Jeep Compass vanaf juni bij ActivLease!

Volledig vernieuwd interieur

De nieuwe Jeep Compass heeft een compleet ander interieur gekregen. Het infotainmentscherm is zoals bij veel nieuwe leaseauto’s nu centraal op het dashboard geplaatst. Ook is het met maximaal 10,1 inch een stuk groter dan voorheen. Verder oogt het dashboard een stuk strakker en moderner, waarbij het ventilatierooster lijkt door te lopen zoals we dat ook zien bij Audi. Achter het stuur zijn de traditionele meters verdwenen en is een 10,25 inch digitaal instrumentarium geplaatst. De nieuwe Compass is tevens de eerste Jeep in Europa die overweg kan met verkeersbordherkenning, voetganger- en fietserherkenning, automatische noodstop en intelligente adaptieve cruise control.

Subtiele aanpassingen aan het uiterlijk

De verschillen aan de buitenkant zijn subtiel gebleven. Aan de voorkant springt de vernieuwde bumperpartij het meest in het oog. De mistlampen worden met een zwarte strook verbonden en deze nieuwe bumper geeft de Compass een sportiever front. Daarboven bevinden zich vernieuwde full-led koplampen, die een platter ontwerp gekregen hebben. Aan de achterkant moeten we iets beter kijken voor de veranderingen, maar die zitten voornamelijk in het ontwerp van de lichtunits.

Jeep Compass vanafprijs 34.190 euro

De nieuwe Jeep Compass verschijnt met benzinemotoren van 130 of 150 pk. Deze krijgen een handgeschakelde zesbak, die de voorwielen aandrijft. De benzineversies hebben een vanafprijs van 34.190 euro. Daarnaast verschijnen er in de tweede helft van dit jaar 2 PHEV’s, met 190 of 240 pk. Deze 4xe uitvoeringen met stekker krijgen vierwielaandrijving en een 11,4 kWh accupakket, wat goed is voor zo’n 50 kilometer volledig elektrische actieradius. De PHEV uitvoeringen zijn er vanaf 45.490 euro.

De nieuwe Jeep Compass is vanaf juni te leasen bij ActivLease

De nieuwe Jeep Compass leasen kan vanaf juni in Nederland en is dan natuurlijk ook verkrijgbaar bij ActivLease. Informeer bij onze leaseadviseurs voor meer informatie of een reservering. Ook de huidige Compass en de compactere Renegade least u bij ons al als PHEV.

Lease acties voor de Jeep Compass bij ActivLease

1.3t 130 Sport - 1.750 KG TREKGEWICHT
Jeep Compass
Beste prijs
1.3t 130 Sport - 1.750 KG TREKGEWICHT
Netto bijtelling:
€ 227,-
 
Leaseprijs:
€ 469,-
1.3t 4xe 190 PHEV Limited Lease Edition - EXTRA COMPLEET!
Jeep Compass
Actie
1.3t 4xe 190 PHEV Limited Lease Edition - EXTRA COMPLEET!
Netto bijtelling:
€ 265,-
 
Leaseprijs:
€ 516,-
1.3t 150 DDCT Night Eagle Liberty Edition, SPECIALE UITRUSTING
Jeep Compass
Actie
1.3t 150 DDCT Night Eagle Liberty Edition, SPECIALE UITRUSTING
Netto bijtelling:
€ 256,-
 
Leaseprijs:
€ 553,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogJeep Compass krijgt make-over met volledig nieu...