ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Kies uit 3 stroomleveranciers bij meerkeuze-laadpalen in Arnhem

09-02-2019

Kies uit 3 stroomleveranciers bij meerkeuze-laadpalen in Arnhem

Net zoals u meerdere stroomleveranciers voor uw huis kan kiezen, kan u straks ook uit verscheidene leveranciers kiezen bij de laadpaal van uw elektrische auto. Dat is het plan van Allego die sinds januari een pilot is gestart in Arnhem. De exploitant mocht daar laadpalen plaatsen die elektrische leaserijders de keuze geeft uit 3 verschillende stroomleveranciers. Met concurrentie wint de consument altijd, vindt ActivLease. Als elektrische lease intermediair applaudisseren wij dit initiatief en hopen wij dat meer pilots zullen volgen. Dit jaar elektrisch leasen is al uiterst voordelig door de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Testlocaties in heel Arnhem

De proef wordt een half jaar gefaciliteerd door Allego op meerdere locaties in Arnhem, in samenwerking met EXE, EnergyZero, Vandebron, NieuweStroom en Mijndomein Energie. Deelnemers kiezen van tevoren of ze stroom van Vandebron, Mijndomein Energie of NieuweStroom willen hebben en krijgen voor die leverancier een pasje. Daarmee kunnen ze op alle testlocaties terecht en worden de kosten zo verrekend.

“Net zoals iedereen zelf een energieleverancier kan kiezen voor hun woning, willen we e-rijders ook een keuze bieden bij het laden van hun elektrische auto”, zegt Harold Langenberg, Managing Director Benelux bij Allego. “Het bieden van vrije energiekeuze zorgt ervoor dat de e-rijder uit meer productcombinaties kan kiezen. Dit zien we als een belangrijke stap om een transparantere markt te realiseren.”

Allego laadpaal

Keuze is beter voor de consument

Als de pilot succesvol is wordt het uitgerold op andere plekken. Op dit moment is het niet mogelijk om uit een stroomleverancier te kiezen bij een openbare laadpaal. De wet schrijft ook niet voor dat het noodzakelijk is om die keuze te bieden. Maar keuze maakt het aanbod beter voor de consument en net als bij stroom thuis kan u er ook geld mee besparen. U kan natuurlijk ook een laadstation bij uw eigen oprit installeren zodat u altijd de auto kan laden. ActivLease biedt hier verscheidene mogelijkheden voor.

Voordelig elektrisch rijden doet u bij ActivLease

Bent u net als veel Nederlanders klaar voor de elektrische omslag? Bekijk ons uitgebreide aanbod elektrische auto’s. Wij hebben Leasetoppers die u voor scherpe tarieven kan leasen, zoals de Nissan Leaf, Hyundai KONA Electric en de Tesla Model 3. In 2019 profiteert u bovendien van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Alleen maar voordeel dus wanneer u kiest voor elektrisch leasen bij ActivLease!

Bron: Fleet & Mobility

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogKies uit 3 stroomleveranciers bij meerkeuze-laa...