ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogLease de Mercedes-Benz A-klasse binnenkort met...

Lease de Mercedes-Benz A-klasse binnenkort met vernieuwd dashboard

24-11-2017

Lease de Mercedes-Benz A-klasse binnenkort met vernieuwd dashboard

Mercedes-Benz heeft een prachtig dashboard ontwikkeld voor de nieuwe Mercedes-Benz A-klasse. De Duitse hatchback krijgt een compleet digitaal dashboard met breedbeeldschermen en sfeerverlichting. Daarmee lijkt het op het interieur dat we in de nieuwe E-klasse en S-klasse zien. ActivLease heeft voor u de info, lees het hieronder!

Volledig digitaal dashboard

Het nieuwe dashboard van de Mercedes-Benz A-klasse stapt af van de traditionele, analoge snelheidsmeters en toerentellers uit de vorige modellen. Het instrumentarium is nu met het navigatiescherm samengevoegd tot één langgerekt digitaal scherm. Hierdoor oogt het geheel niet alleen heel modern, maar ook ruimtelijk en overzichtelijk. Leaserijders kunnen kiezen tussen een uitvoering met twee 7-inch schermen, twee 10,25-inch schermen of een combinatie daarvan.

Mercedes-Benz A-klasse dashboard

Mercedes-Benz A-klasse interieur Mercedes-Benz A-klasse interieur Mercedes-Benz A-klasse interieur Mercedes-Benz A-klasse interieur Mercedes-Benz A-klasse interieur

Meer ruimte

Door het wegvallen van de traditionele tellerbehuizing geeft het interieur van de nieuwe Mercedes-Benz A-klasse een ruimtelijk gevoel. Maar de binnenmaten van de leaseauto zijn ook daadwerkelijk gegroeid. Passagiers hebben voorin meer bewegingsruimte en de bagageruimte is vergroot met 29 liter, wat de totale capaciteit op 370 liter brengt. Tot het nieuwe interieur behoort ook sfeerverlichting met gekleurde LED’s en comfortabele stoelen met massagefunctie.

Bedieningspaneel van de toekomst

Digitale dashboards zijn populairder dan ooit en worden de ‘bedieningspanelen van de toekomst’ genoemd. Ze werken snel, zijn grotendeels naar wens aan te passen en gebruiksvriendelijk in bediening. Naast Mercedes-Benz levert Volkswagen al meerdere modellen met het digitale Active Info Display, zoals de elektrische e-Golf en de nieuwe T-Roc. Ook leaseauto’s van Audi en BMW worden geleverd met een virtueel display.

Nieuwe Mercedes-Benz A-klasse leasen? Dat kan bij ActivLease!

De nieuwe Mercedes-Benz A-klasse wordt begin volgend jaar officieel onthuld. U kunt uiteraard al een offerte aanvragen voor een zakelijke Mercedes lease bij ActivLease. Het huidige model A-klasse is te leasen vanaf 367 euro per maand. ActivLease heeft een grote voorraad Mercedes-Benz leasemodellen beschikbaar. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogLease de Mercedes-Benz A-klasse binnenkort met...