ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogLet op! Heeft u de Polestar 2 besteld? Financie...

Let op! Heeft u de Polestar 2 besteld? Financier voordelig via ActivLease!

09-09-2020

Let op! Heeft u de Polestar 2 besteld? Financier voordelig via ActivLease!

Heeft u de indrukwekkende Polestar 2 al besteld? Maar zoekt u nog een scherp leasetarief voor de elektrische topper? Dan heeft ActivLease voor u de oplossing. Wij zijn de Polestar lease expert die alle zorgen voor u uit handen neemt als u een scherpe financiering via ons regelt. Lees verder en ontdek alle voordelen van het leasen bij ActivLease.

Financiering Polestar 2 aanvragen

Polestar 2 operational en financial lease

ActivLease is uw lease intermediair. Wij werken samen met de grootste leasemaatschappijen en dealerbedrijven en vertalen dit in een aantoonbaar voordeel voor u. Heeft u de Polestar 2 al besteld bij de dealer, maar nog geen leasemaatschappij gevonden? U kunt bij ons een vrijblijvende leaseofferte aanvragen. Wij vergelijken bij diverse maatschappijen en sturen u alleen het scherpste voorstel met de beste voorwaarden. Zowel voor het operationeel als financieel leasen van de Polestar 2 biedt ActivLease een gepaste oplossing. Heeft u al een leaseofferte voor de Polestar 2 in handen? Upload deze in onze offerte versnipperaar en u ontvangt van ons een concurrerend aanbod.

Uw huidige auto als aanbetaling voor de Polestar 2

Gaat u de Polestar 2 leasen ter vervanging van uw huidige (privé)auto? Dan kan u gebruik maken van de ActivLease Autoverkoopservice. Wij vragen meerdere biedingen op en verzorgen de verkoop van uw auto. Het verkoopbedrag kunt u gebruiken als aanbetaling voor het leasen van uw Polestar 2. Hiermee wordt het leasetarief van de Polestar 2 goedkoper en is de kans op acceptatie bij een kredietcheck groter. Meer informatie over de service leest u op onze Autoverkoopservice pagina.

Financier uw Polestar 2 voordelig via ActivLease

Bespaar ruim 4.000 euro

Elektrische auto’s zoals de Polestar 2 komen in aanmerking voor de laagste bijtellingscategorie. Als zakelijke rijder profiteert u in 2020 nog van 8 procent bijtelling, wat neerkomt op 207 euro netto bijtelling per maand. In 2021 wordt de fiscale bijtelling verhoogd naar 12 procent. Als u snel beslist kunt u dus ruim 4.000 euro besparen!

ActivLease is uw Polestar leaseintermediair

Meer weten over het zakelijk leasen van uw Polestar 2? Neem dan contact op met onze vriendelijke leaseadviseurs. Zij vertellen u alles over de financieringsmogelijkheden en vinden voor u de meest geschikte laadinstallatie voor aan huis en/of op uw werk.

Lease acties voor de Polestar Polestar 2 bij ActivLease

78kWh Long Range AWD Incl. Pilot Plus pakket
Polestar Polestar 2
Laagste prijs
78kWh Long Range AWD Incl. Pilot Plus pakket
Netto bijtelling:
€ 207,-
Actieradius:
470 km
Leaseprijs:
€ 719,-
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.