ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz User Experience maakt van uw auto...

Mercedes-Benz User Experience maakt van uw auto een persoonlijke assistent

22-02-2019
Mercedes-Benz User Experience maakt van uw auto een persoonlijke assistent

Voor zijn nieuwe generatie leaseauto’s heeft Mercedes-Benz iets speciaals ontworpen: het Mercedes-Benz User Experience (MBUX). Dit zelflerende infotainmentsysteem is een hoogtepunt in het interieur van elke Mercedes en een indrukwekkende, intuïtieve manier om uw auto te bedienen. Met deze onmisbare feature zijn saaie autoritten definitief verleden tijd. ActivLease vertelt u hoe het MBUX-systeem werkt.

Zelflerend systeem

Het MBUX infotainmentsysteem is een bijzonder stukje technologie. Het systeem is namelijk zelflerend en begrijpt steeds meer van de handelingen en voorkeuren van de bestuurder. Het wordt als het ware uw persoonlijke assistent. Rijdt u bijvoorbeeld elke dag dezelfde route? Dan kan de auto op een gegeven moment vragen om deze automatisch voor u in te stellen. Ook onthoudt hij uw favoriete muziek en contactpersonen, zodat u minder handelingen hoeft te verrichten tijdens het rijden.

Kunstmatige intelligentie

Net zo bijzonder is dat MBUX gebruik maakt van kunstmatige intelligentie om spraakcommando’s van de bestuurder en passagiers te herkennen. Hierdoor krijgt u het gevoel een echt gesprek te voeren met uw auto. Vraag bijvoorbeeld “Hey Mercedes, hoe hard mag ik hier rijden?” of “Heb ik vanmiddag een paraplu nodig?”, en de auto geeft antwoord alsof het een echt persoon is. En geeft u aan dat het koud is, dan zet hij automatisch de verwarming aan.

Beschikbaar voor elke nieuwe Mercedes

Het MBUX infotainmentsysteem is optioneel beschikbaar voor alle nieuw te bestellen Mercedes-Benz modellen, zoals de A-klasse, B-klasse, GLE en Sprinter. Voor een extra complete rijervaring kunt u het systeem nog verder uitbreiden met features zoals een widescreen cockpit, head-up display en navigatie met Augmented Reality. De auto projecteert dan handige instructies over de live beelden van de voorste camera, zoals navigatiepijlen en adressen.

Nieuwe Mercedes-Benz leasen doet u bij ActivLease

Het is duidelijk: autorijden voelt anders aan met het MBUX infotainmentsysteem van Mercedes-Benz. En u kunt het al ervaren in de nieuwe Mercedes A-klasse. Deze is bij ActivLease uit voorraad leverbaar in volle uitvoeringen en voordelige instapmodellen. Liever zelf samenstellen? Dat kan ook. Bekijk ons volledige aanbod en vraag uw leaseofferte aan!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz User Experience maakt van uw auto...