ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogMet deze app van Hyundai wordt u echt de baas o...

Met deze app van Hyundai wordt u echt de baas over uw auto

06-08-2019
Met deze app van Hyundai wordt u echt de baas over uw auto

Hyundai lanceert binnenkort een smartphone app waarmee u verschillende functies van uw auto op afstand kunt bedienen. De airco bedienen of het opladen regelen kan straks zonder dat u naar de auto hoeft te lopen! De Bluelink app verschijnt als eerst voor de vernieuwde IONIQ en is daarna met alle nieuwe Hyundai modellen te gebruiken. Benieuwd naar welke Hyundai auto’s u kunt leasen? Ons aanbod kunt u direct online bekijken.

Smartphone als autosleutel

Bluelink is een connectiviteitsdienst die uw auto verbindt met uw smartphone. Uw telefoon verandert hiermee in een soort afstandsbediening en sleutel voor uw auto. Via de app heeft u allerlei handige mogelijkheden, zoals het controleren van de locatie van uw auto, het sturen van navigatieroutes naar het systeem van de auto sturen en het op afstand ontgrendelen van de portieren.

Meer controle over het opladen

De Bluelink app werkt met alle modellen van Hyundai, maar heeft extra mogelijkheden voor elektrische auto’s zoals de IONIQ en KONA. U kunt bijvoorbeeld van afstand de climate control aanzetten om de auto te verkoelen of verwarmen voordat u instapt en wegrijdt. Nooit meer met zweethanden of handschoenen achter het stuur dus. Ook hoeft u niet meer de deur uit om te controleren of de auto al is opgeladen, dat kan gewoon via de app. Deze laat u bovendien de actieradius bekijken, het laden starten of stoppen en laadschema’s instellen.

Hyundai Bluelink app

Performance aanpassen

Hyundai liet eerder dit jaar doorschemeren dat het aan een app werkt waarmee de performance van elektrische auto’s aangepast kan worden. Of dit de Bluelink app betreft of een heel andere is nog niet bekend, maar interessant is het zeker. Bestuurders kunnen namelijk de instellingen voor het vermogen, de topsnelheid en de regeneratieve remfunctie wijzigen. Handig voor wagenparkbeheerders of zakelijke rijders die meer controle willen over het verbruik. De instellingen kunnen zelfs geüpload en gedeeld worden met andere auto’s en bestuurders.

Bekijk het aanbod elektrische auto’s van ActivLease

De smartphone wordt steeds meer een verlengstuk van de auto en het is goed om te zien dat Hyundai hierin het voorbeeld van merken zoals Tesla volgt. Vooral met een elektrische auto is het handig om altijd en overal inzicht te hebben in het verbruik en verschillende functies. Wist u dat het aanbod elektrische auto’s toegankelijker is dan ooit? Lease een van onze uitgelichte modellen en u profiteert dit jaar nog van de gunstige 4 procent bijtelling!

Bron: Hyundai Newsroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMet deze app van Hyundai wordt u echt de baas o...