ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogNederland krijgt Hyundai Kona Electric sneller!...

Nederland krijgt Hyundai Kona Electric sneller! Leasen met lage bijtelling in 2018

16-03-2018

Nederland krijgt Hyundai Kona Electric sneller! Leasen met lage bijtelling in 2018

Een uiterst aangename verrassing voor de Nederlandse leaserijder. De Hyundai importeur heeft eens gekeken naar de Nederlandse fiscale regels voor elektrisch leasen en geconcludeerd dat ons land voorrang moet krijgen met de levering van de Hyundai Kona Electric! De Koreanen genieten van hoge interesse in deze elektrische topper dus er zullen snel leaserijders gevonden worden. ActivLease verwacht aan het begin van de zomer de Hyundai Kona Electric te kunnen leveren. Vraag daarom snel een leaseofferte aan bij onze lease experts zodat u in aanmerking komt voor de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Nederland is prioriteitsland voor Hyundai

De elektrische omslag wordt voor de Nederlanders telkens interessanter, niet alleen door vriendelijke bijtelling maar ook door het aanbod elektrische auto’s dat steeds groter en beter wordt. De Hyundai Kona Electric wordt wederom een grote nieuwe stap voor elektrisch rijden. Deze elektrische Hyundai komt met een aantrekkelijk prijskaartje en heeft een uiterst indrukwekkend elektrisch bereik van 300 kilometer standaard of wel 482 kilometer met het topmodel dat uitgerust zal worden met groter accupakket.

Hyundai ziet de hoge vraag en kijkt daarom kritisch naar welke markten het snelst de elektrische overstap willen maken. Voor Europa heeft Nederland die test gewonnen. Noorwegen en Denemarken zijn ook bestempeld als prioriteitslanden.

Een woordvoerder van Hyundai Nederland bevestigt dat aan AutoRAI.nl. ‘We kunnen spoedig leveren en hebben hoge verwachtingen. Met deze auto kunnen we het EV-landschap veranderen.

Hyundai Kona Electric

Verschillende uitvoeringen op de Hyundai Kona ActivLease pagina

Er is meer dan fiscaliteit om enthousiast over te raken met de Hyundai Kona Electric. U kan nu de Hyundai Kona reeds leasen met benzinemotor. De Hyundai Kona is te leasen in vijf uitvoeringen: Drive, Comfort, Essence, Fashion en Premium. Standaard kan u rekenen op airco en cruisecontrol. Meer uitgebreide uitrustingen voegen premium accessoires toe zoals een prachtig soundsysteem, chromen deurgrepen, leren stuurwiel en achteruitrijcamera.

Meer informatie over de Hyundai Kona leasen vindt u op de ActivLease Hyundai Kona pagina. U kan ook reeds informatie vragen over de Hyundai Kona Electric incluis een leaseofferte. U kan de Hyundai Kona leasen met 39,2 kWh accupakket dat garant staat voor ongeveer 300 kilometer of het 64 kWh accupakket dat voor 482 kilometer garant kan staan. Deze gegevens komen van de WLTP meting van Hyundai.

Hyundai Kona Electric leasen met vriendelijke bijtelling bij ActivLease

ActivLease is volkomen overtuigd van de elektrische overstap en helpt u graag bij iedere stap van het leaseproces mee. Wij verschaffen u meer informatie naarmate de levering van de Hyundai Kona Electric nadert. Onze vriendelijke medewerkers maken een leaseofferte voor u en kunnen ook helpen met het installeren van een laadstation op eigen terrein, zodat u kan opladen wanneer het u uitkomt. Een totaal elektrisch aangedreven auto leasen in 2018 levert u de vriendelijke bijtelling van vier procent op. Maar wacht niet te lang met de Hyundai Kona Electric lease aanvraag want hij is uiterst populair!

Bron: Zerauto.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNederland krijgt Hyundai Kona Electric sneller!...