ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNederlanders kunnen nu de Tesla Model 3 bestellen!

Nederlanders kunnen nu de Tesla Model 3 bestellen!

12-01-2019

Nederlanders kunnen nu de Tesla Model 3 bestellen!

U moest wat langer wachten dan Tesla aanvankelijk wilde maar het is ze nu echt gelukt. De Tesla Model 3 komt binnenkort naar Nederland en we hebben de orderboeken geopend voor nieuwe bestellingen! Tesla gaat eerst het nieuwe model leveren aan iedereen die een aanbetaling van duizend dollar heeft gedaan, toen de elektrische auto werd aangekondigd. De eerste lichting wordt in maart verwacht op Nederlands grondgebied. Onze vriendelijke medewerkers kunnen u nu al helpen met het configureren van uw Model 3. De aantrekkelijk geprijsde Tesla komt in aanmerking voor de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Configureer uw eigen Tesla Model 3

Tesla heeft de online configurator opengesteld aan vrijwel heel Europa en China. Een maand eerder mochten mensen die duizend dollar hebben ingelegd al hun Model 3 samenstellen. Het is goed nieuws na een moeilijke start. Tesla heeft een ontzettend laag prijskaartje aan het nieuwe model gehangen dus de orders stroomden binnen. Daar hadden ze rekening mee gehouden door enorm uit te breiden met verscheidene fabrieken. De productie van de Tesla Model 3 verliep alsnog moeizaam waardoor topman Elon Musks belofte van 5000 auto’s per week niet gehaald kon worden.

Model 3 Long Range bestellen

Inmiddels is het 2019 en heeft het bedrijf veel lessen geleerd van de opstartproblemen. De 5000 auto’s per week worden nu gehaald en Nederland is binnenkort heel veel Tesla’s rijker. Vooralsnog kan u kiezen uit de Tesla Model 3 Long Range variant met een elektrisch bereik van 560 kilometer (volgens WLTP meting). De Model 3 Standard variant is met 35.000 dollar het laagst geprijsd maar houdt Tesla tijdelijk van de markt tot de productie nog verder is opgeschroefd.

Tesla Model 3

Tesla Model 3 leasen met vriendelijke bijtelling in 2019

Tesla behoort reeds jaren tot de populairste elektrische auto’s in Nederland en de Model 3 opent de elektrische autotechnologie voor een hele nieuwe doelgroep. Wij kijken ongelofelijk uit naar het moment dat de eerste Model 3’s aan hun leaserijders overgedragen mogen worden. Voor een leaseofferte of meer informatie helpen onze vriendelijke medewerkers u graag verder. Wij helpen u met het configureren van de Tesla Model 3 en informeren u verder over de vriendelijke bijtelling van vier procent, waarvoor de elektrische auto in aanmerking komt. Wij hebben ook de Tesla Model S en Model X op voorraad.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNederlanders kunnen nu de Tesla Model 3 bestellen!