ActivLease
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogNederlanders kunnen nu de Tesla Model 3 bestellen!

Nederlanders kunnen nu de Tesla Model 3 bestellen!

12-01-2019

Nederlanders kunnen nu de Tesla Model 3 bestellen!

U moest wat langer wachten dan Tesla aanvankelijk wilde maar het is ze nu echt gelukt. De Tesla Model 3 komt binnenkort naar Nederland en we hebben de orderboeken geopend voor nieuwe bestellingen! Tesla gaat eerst het nieuwe model leveren aan iedereen die een aanbetaling van duizend dollar heeft gedaan, toen de elektrische auto werd aangekondigd. De eerste lichting wordt in maart verwacht op Nederlands grondgebied. Onze vriendelijke medewerkers kunnen u nu al helpen met het configureren van uw Model 3. De aantrekkelijk geprijsde Tesla komt in aanmerking voor de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Configureer uw eigen Tesla Model 3

Tesla heeft de online configurator opengesteld aan vrijwel heel Europa en China. Een maand eerder mochten mensen die duizend dollar hebben ingelegd al hun Model 3 samenstellen. Het is goed nieuws na een moeilijke start. Tesla heeft een ontzettend laag prijskaartje aan het nieuwe model gehangen dus de orders stroomden binnen. Daar hadden ze rekening mee gehouden door enorm uit te breiden met verscheidene fabrieken. De productie van de Tesla Model 3 verliep alsnog moeizaam waardoor topman Elon Musks belofte van 5000 auto’s per week niet gehaald kon worden.

Model 3 Long Range bestellen

Inmiddels is het 2019 en heeft het bedrijf veel lessen geleerd van de opstartproblemen. De 5000 auto’s per week worden nu gehaald en Nederland is binnenkort heel veel Tesla’s rijker. Vooralsnog kan u kiezen uit de Tesla Model 3 Long Range variant met een elektrisch bereik van 560 kilometer (volgens WLTP meting). De Model 3 Standard variant is met 35.000 dollar het laagst geprijsd maar houdt Tesla tijdelijk van de markt tot de productie nog verder is opgeschroefd.

Tesla Model 3

Tesla Model 3 leasen met vriendelijke bijtelling in 2019

Tesla behoort reeds jaren tot de populairste elektrische auto’s in Nederland en de Model 3 opent de elektrische autotechnologie voor een hele nieuwe doelgroep. Wij kijken ongelofelijk uit naar het moment dat de eerste Model 3’s aan hun leaserijders overgedragen mogen worden. Voor een leaseofferte of meer informatie helpen onze vriendelijke medewerkers u graag verder. Wij helpen u met het configureren van de Tesla Model 3 en informeren u verder over de vriendelijke bijtelling van vier procent, waarvoor de elektrische auto in aanmerking komt. Wij hebben ook de Tesla Model S en Model X op voorraad.

Relevante artikelen

Hyundai KONA Electric en Tesla Model X racen bijna 1000 km tegen elkaar!

10-08-2018 | De Tesla Model X kan u reeds leasen bij ActivLease en is een van de beste elektris...

Lees verder

Sentry Mode bewaakt nu ook de Tesla Model S en Model X

04-04-2019 | Tesla introduceerde eerder dit jaar de nieuwe Sentry Mode voor de Tesla Model 3. D...

Lees verder

Filmpje: zo voelt het om te accelereren in de Tesla Roadster

13-12-2018 | In 2020 komt de nieuwe Tesla Roadster uit. Dat is niet zomaar een elektrische spor...

Lees verder

Wordt dit het nieuwe interieur van de Tesla Model S en X?

31-07-2018 | Volgens de geruchten komt Tesla met een geheel nieuw interieur voor de Model S en...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.