ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nieuwe Audi A1 gepresenteerd met verscheidene uitvoeringen

22-06-2018

Nieuwe Audi A1 gepresenteerd met verscheidene uitvoeringen

De nieuwe Audi A1 is gepresenteerd door de Duitsers en zij hebben gelijk veel informatie losgelaten over de varianten en motoren waar leaserijders uit kunnen kiezen. Levering van de nieuwe A1 staat gepland voor eind 2018. U kan hem dan ook leasen in alle uitvoeringen bij ActivLease. Onze vriendelijke medewerkers maken gelijk een leaseofferte voor u.

Wat maakt de nieuwe Audi A1 nieuw? Ten eerste is hij een stukje groter geworden en dat betaalt zich uit in een grotere bagageruimte. De Duitsers hebben ook gekeken naar de motorkap en die voorzien van drie nieuwe koelsleuven. U zal dan ook direct zien dat het hier om een nieuwe Audi A1 gaat.

De Audi A1 wordt groter met meer bagageruimte

De formaten van de nieuwe A1 zijn 4,03 meter in lengte en 1,74 meter in breedte. De kofferruimte is thans 335 liter en kan met achterbank neergeklapt reiken tot 1.090 liter. Grootste innovatie van de Audi A1 is het instrumentenpaneel. Die heeft Audi totaal veranderd en u zult nu alles digitaal kunnen lezen en naar eigen smaak kunnen instellen. Het scherm meet 10,25 inch en zit in de standaard A1 uitvoering. U kan daar nog een extra touchscreen op het dashboard aan toevoegen bij een luxere Audi A1 variant.

Audi A1

Audi A1 Basic, Advanced en S-Line in productie

De Audi A1 telt drie uitvoeringen bij de lancering. Het nieuwe model komt in Basic, Advanced en S-Line varianten uit bij ActivLease. Ze hebben andere uiterlijke accenten, bijvoorbeeld de S-Line kent extra koelopeningen in de voorbumper die zorgen voor een uiterst stoere uitstraling. Het dashboard kan daarbij versierd worden met een 8.8 inch touchscreen waarvoor ook een upgrade is met een 10.1 inch scherm. Hiervoor is bovendien een automatisch inparkeersysteem beschikbaar tegen een iets hogere leaseprijs. De Audi A1 Basic heeft reeds lane departure warning, distance control en een noodremsysteem meegeleverd.

Als standaard zit er onder de nieuwe Audi A1 motorkap een 1,0 liter driecilinder benzinemotor met een vermogen van 95 pk. Viercilindermotoren zijn er ook in de 1,5 en 2,0 liter varianten. Al deze motoren zijn thans gelijk leverbaar met een zeventrapsautomaat met dubbele koppeling. Tot slot voegen de Duitsers daar nog de A1 40 TFSI motor aan toe, standaard met automaat en een vermogen van 200 pk.

Audi A1

ActivLease, voor de beste Audi lease deals

De nieuwe Audi A1 is wederom niet te versmaden, met een prachtig gedigitaliseerde cockpit, slimme verbeteringen voor het exterieur en gelijk voldoende keuze in varianten voor de leaserijder. U kan een leaseofferte aanvragen bij onze vriendelijke medewerkers of zoeken naar uw volgende leaseauto tussen onze voordelige Audi lease deals.

Tags
Audi
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Audi A1 gepresenteerd met verscheidene u...