ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Audi A7 Sportback in februari te leasen...

Nieuwe Audi A7 Sportback in februari te leasen bij ActivLease

28-10-2017

Nieuwe Audi A7 Sportback in februari te leasen bij ActivLease

Audi heeft de nieuwe variant van de Audi A7 prijsgegeven. De Audi A7 Sportback is ontworpen volgens de nieuwe designtaal van de Audi A8 en oogt daardoor meteen sportiever. De Duitsers hebben ook een uitgebreidere uitrusting samengesteld en een nieuwe motor geprepareerd voor de verkoopstart. De Audi A7 Sportback kan u vanaf februari 2018 leasen bij ActivLease. De Audi A6 staat gepland voor aan lancering later volgend jaar.

Aanvankelijk zal de Audi A7 Sportback alleen als 55 TFSI leverbaar zijn voor uw lease, uitgerust met een 3.0 V6 TDI benzinemotor met een vermogen van 340 pk. De topsnelheid is 250 kilometer per uur en deze uitvoering is standaard met vier wiel besturing, vier wiel aandrijving en een automaat. Andere motoren zijn reeds beloofd maar niet op tijd voor de verkoopstart. De Audi A7 Sportback is de enige variant die de Duitsers voor nu hebben prijsgegeven en zal dienen als de aantrekkelijke coupé variant van de A8 en later de A6.

Audi A7 Sportback specificaties

De A7 Sportback is wel de meeste sportieve van de drie Audi’s. Dit zult u ook zien in het ontwerp van de grille, dat breder en lager is dan die van de A8. De lengte van de Sportback meet 4,97 meter en de breedte en hoogte van het model zijn respectievelijk 1,91 meter en 1,42 meter. De wielbasis is 2,93 meter, voldoende voor zitruimte aan vijf personen.

Audi A7 Sportback

Twee touch screens en andere opties

Digitalisering is de grootste verandering aan deze Audi A7 Sportback. Twee touch screens zijn onder elkaar aangebracht in het strakke dashboard. Het onderste scherm dient om de comfortinstellingen aan te passen. Neem dan de verwarming en ventilatiestanden als voorbeeld. Het andere touch screen dient voor infotainment en navigatie. Bijzonder is ook de optie om deze voorzieningen met spraakbesturing te activeren. Net als de Audi A8 zal de Audi A7 Sportback met AI knop worden geleverd. Deze moet u indrukken en dat kan u alle instellingen met uw stem bedienen.

Audi A7 Sportback leasen? Kies ActivLease

U kan een leaseofferte bij ActivLease aanvragen voor de nieuwe Audi A8 of de nieuwe Audi A7 Sportback. De verkoopstart van de A7 is in februari. Wij hebben een grote voorraad Audi modellen die u hier kan bekijken en u kan onze vriendelijke medewerkers vragen een leaseofferte te maken.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Audi A7 Sportback in februari te leasen...