ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Nieuwe Japanse batterij verdubbelt elektrische...

Nieuwe Japanse batterij verdubbelt elektrische auto actieradius

19-08-2017

Nieuwe Japanse batterij verdubbelt elektrische auto actieradius

Een nieuwe Japanse batterij kan de actieradius voor elektrische auto’s dermate groter maken, er wordt zelfs gesproken over een verdubbeling van het aantal kilometers. Het Japanse GS Tuasa ontwikkelt de technologie en is reeds een van de grootste leveranciers van lithium ion batterijen. De afstanden die elektrische leaseauto’s kunnen afleggen zonder op te laden, nam de afgelopen jaren gestaag toe. Het is een nieuwe goede stap richting de elektrische omslag van brandstofmotor naar elektrische motor rijden. U kan uw elektrische auto leasen bij ActivLease, bekijk hier onze voorraad.

Mitsubishi i-MiEV krijgt betere batterijen

Lithium Energy Japan produceert de batterijen in samenwerken met Mitsubishi Corp. en Mitsubishi Motors. De batterijen zullen in Japan en Europa gedistribueerd worden. De Nikkei Asian Review noemt de Mitsubishi i-MiEV als een van de eerste modellen die met de nieuwe batterijen wordt afgeleverd. De compacte elektrische auto heeft momenteel volgens Mitsubishi een actieradius van 170 kilometer. Met de superieure batterijen kan dat 340 kilometer worden.

Mitsubishi i-MiEV

Productie batterijen gepland voor 2020

De Japanse media schrijven dat de batterijen na 2020 in productie gaan en dan pakweg dezelfde prijs krijgen als de huidige batterijen. Gaandeweg zal er meer informatie worden vrijgegeven over deze interessante nieuwe technologie.

Elektrische auto leasen? Kies uit de leaseauto voorraad van ActivLease!

De Mitsubishi i-MiEV kan u reeds leasen bij ActivLease. Het leasen van een elektrische auto betekent dat u mag profiteren van de vriendelijke bijtelling van vier procent. De Nederlandse overheid biedt deze bijtellingsregeling ook in 2017 aan dus u kan gelijk uw lease afsluiten. Onze vriendelijke medewerkers maken een leaseofferte voor u en u kan ook direct contact met ze opnemen. ActivLease is uw elektrische lease intermediair en kan ook helpen met de installatie van een laadstation op eigen terrein. Bekijk hier onze voorraad elektrische leaseauto’s.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Relevante artikelen

In de Kia e-Niro kunt u elektrisch autorijden zonder rempedaal

16-11-2018 | De Kia e-Niro is een volledig elektrische crossover die een grote actieradius comb...

Lees verder

Oplaadpunten voor elektrische auto's nu ook te vinden in Google Maps

15-11-2018 | De overstap naar elektrisch rijden kent voor leaserijders bijna geen drempel meer....

Lees verder

Nederland krijgt voorrang met Opel Ampera-e leveringen

09-11-2018 | Het is nu uiterst voordelig om een elektrische auto te leasen, daarom doen fabrika...

Lees verder

Jaguar I-Pace maakt speciaal geluid om voetgangers te beschermen

08-11-2018 | Elektrisch rijden in de Jaguar I-Pace heeft veel voordelen. De Britse SUV staat vo...

Lees verder