ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nieuwe Kia XCeed is een opgehoogde Ceed met spierballen

24-07-2019

Nieuwe Kia XCeed is een opgehoogde Ceed met spierballen

De Kia Ceed heeft er een opvallend stoere variant bij. U kunt de populaire Zuid-Koreaan al leasen als hatchback, stationwagon en shooting brake. Nu komt het merk met de Kia XCeed, een compacte crossover die inspeelt op de SUV-hype in ons land. Toch heeft de nieuwkomer meer te bieden dan opvallende looks en een hogere instap. Binnenkort worden de vanafprijzen bekend en reken maar dat ActivLease voor u een zeer voordelige leaseofferte kan berekenen voor de Kia XCeed!

Hoge zitpositie

De Kia XCeed combineert het vlotte voorkomen van een hatchback met de praktische voordelen van een SUV. Hij heeft dus een lekker hoge zitpositie, biedt beter zicht op de weg en komt met 31 liter extra bagageruimte dan de gewone Ceed. De speciaal aangepaste ophanging maakt hem betrouwbaar en wendbaar als het gaat om de wegligging. En laten we het bijzonder geslaagde design met schuin aflopende daklijn en stoere grille niet vergeten. Kia heeft wat ons betreft een mooi alternatief in huis voor andere compacte SUV’s zoals de Mercedes-Benz GLA en Ford Focus Active!

Kia XCeed

Digitaal instrumentenpaneel

Kia omschrijft zijn nieuwste leaseauto als hightech en daar valt wat voor te zeggen. Een primeur voor de XCeed is het nieuwe, volledig digitale scherm achter het stuur. Dit instrumentenpaneel is 12,3 inch groot en laat de bestuurder zelf kiezen welke rijinformatie het belangrijkste is, zoals navigatieaanwijzingen en spraakoproepen van smartphones maar ook meldingen van diverse veiligheids- en assistentiesystemen. Interessant zijn met name de Smart Cruise Control en Lane Following Assist, waarmee de XCeed deels zelfstandig kan rijden op de snelweg.

kia-xceed-activlease kia-xceed-activlease kia-xceed-activlease kia-xceed-activlease

Plug-in hybride

Kia heeft voorlopig drie verschillende benzinemotoren klaarstaan voor de XCeed. Het instapmodel heeft een 120 pk driecilindermotor. Een stap hoger op de motorenlijst staat een 140 pk viercilinder, optioneel met automaat. Bij het topmodel gaat schakelen altijd automatisch en levert de motor maar liefst 204 pk. Begin 2020 breidt Kia het aanbod uit met een plug-in hybride aandrijving. Dat zal ongetwijfeld de sterkste XCeed worden waarmee ook elektrisch rijden mogelijk is.

De nieuwe Kia XCeed leasen doet u voordelig bij ActivLease

De nieuwe Kia XCeed gaat deze zomer in productie en wordt vanaf later dit jaar geleverd. Zodra Kia de prijslijst bekend maakt voegen wij alle XCeed uitvoeringen toe aan ons leaseaanbod. ActivLease is uw Kia leaseintermediair. U kunt bij ons terecht voor het zakelijk leasen van alle Kia auto’s, waaronder de Sportage en de nieuwe e-Soul.

Bron: Kia Motors Nederland

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Kia XCeed is een opgehoogde Ceed met spi...