ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Mercedes-Benz GLE in 2019 leasen bij Act...

Nieuwe Mercedes-Benz GLE in 2019 leasen bij ActivLease

14-09-2018

Nieuwe Mercedes-Benz GLE in 2019 leasen bij ActivLease

De derde generatie Mercedes-Benz GLE is gepresenteerd door de Duitsers en kan u begin 2019 leasen bij ActivLease. Mercedes perfectioneert datgene dat de SUV reeds een verkoopsucces maakte. De kenmerkende schuin teruglopende C-stijl wordt verbeterd met ontwerpdetails van de nieuwe A-Klasse en CLS. Het maakt de GLE strakker dan ooit en u als leaserijder kan straks uiterst comfortabel naar het werk in een ultramodern interieur. Het is ook voor het eerst dat u de GLE als zevenzitter kan bestellen! Vraag onze vriendelijke medewerkers voor een leaseofferte van de nieuwe Mercedes GLE.

Nieuwe stijl voor GLE

Net als de A-Klasse en CLS draagt de Mercedes-Benz GLE een carrosserie waar lijnen en vouwen actief vermeden worden. Markante details zijn de kleine achterlichten, de meer aanwezige grille, twee horizontale spijlen en het grotere frontale Mercedes-logo.

Digitaal dashboard

Van binnen is de update ook in een oogwenk merkbaar. Ook de Mercedes-Benz GLE gaat het aanraakscherm met twee displays gemonteerd krijgen in het dashboard. Dit is voor een totaal digitaal instrumentarium dat de A-Klasse en CLS thans introduceerden in de Mercedes-familie. Het is allemaal uiterst intuïtief geprogrammeerd voor de bestuurder.

Mercedes GLE

EQ Boost

Een primeur is de derde zitrij die u als optie kan kiezen voor de GLE. De Duitsers verwezenlijken zo ook meer bagageruimte, standaard 825 liter en als u de achterbank neerklapt circa 2025 liter. De GLE 450 4Matic is het instapmodel en komt met zescilinder motor. Deze staat garant voor een maximum vermogen van 367 pk en een koppel van 500 Nm. U kan daarbij rekenen op een 48 Volt-systeem dat ook remenergie kan opslaan en de GLE een EQ Boost geeft voor een beetje elektrische pit. Het vermogen is circa 22 pk met 250 Nm koppel. Mercedes belooft later met dieselvarianten en een plug-in hybride te komen voor de nieuwe GLE.

Mercedes GLE dashboard

Kies ActivLease voor uw Mercedes-Benz GLE lease

ActivLease levert de nieuwe Mercedes GLE begin 2019 en u kan meteen bestellen. Wij kunnen hem optioneel met Active Body Control leveren, dat samenwerkt met de luchtvering zodat de auto actief leunt in de bocht voor een meer comfortabele rit. Natuurlijk kunnen onze vriendelijke medewerkers u informatie bieden over alle GLE opties en u een leaseofferte aanbieden. Bekijk ook onze voorraad Mercedes-Benz modellen, misschien staat uw nieuwe leaseauto er reeds tussen!

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Mercedes-Benz GLE in 2019 leasen bij Act...